2777
2789
عنوان

درمان عفونت

55 بازدید | 2 پست

سلام خانما من ۱۶ سالمه 

و یک ساله لک زرد میبینم بدون بو و چیزی گفتم شاید مهم نباشهولی الان ۳ ماهه با پوسته و سوزش و خارش دارم و مامانم میگه هیچی ات نیست دکتر نرو 

من میخوام تو خونه خوب بشم چه قرصی بخورم که هم عفونت قارچی رو خوب کنی هم باکتریایی ؟

و اینکه از عنبر نسارا استفاده میکنم 

و یک روز در میون هم بومادران میخورم

ببین درمونت اینه حداقل روزی یکبار باشامپو بچه تمیز تمیز خودتو بشوری 

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

با کمال احترام به همه کسایی که طب سنتی رو قبول دارن بنظر من عنبر تیارا هیچ فایده نداره

برو داروخونه بگو دئودراگ میخای ضد قارچ برای درمان عفونت عالیه ولی حواست باشه فقط بیرون ناحیه تناسلیت رو بشوری یک وقت آب داخلش نکنی بدتر عفونت بگیری 

بعد از شستن هم حتما خودتو خشک کن و روزی یکبار بیشتر از این شوینده استفاده نکن بقیه موقع ها با آب خالی بشور و خشک کن همین 

روزی یه بار لباس زیرتو عوض کن

حتما لباس زیرتو با آب گرم بشور و بزار جلوی آفتاب خشک شه یا میتونی قبل استفاده یکی دو دقیقه اتو بکشی بهش 

اصلا به هیچ عنوان عطر بهش نزنی با با شوینده ای که مال بدنه بهش نزنی که ph اون ناحیه رو بهم می ریزه 

تا حد امکان از قرص و اینا استفاده نکن ولی اگر خیلی حاده جوری که خارش و سوزش وحشتناک داشتی برو دکتر سرخود قرص مصرف نکن 

لباس زیر نخی و راحت و شلوار آزاد و نخی بپوش و از لباسای تنگ و تیره دوری کن تا جایی که میتونی 

سعی کن در طول روز یا شبا موقع خواب شرت نپوشی یکم هوا بخوره 

شیو کردن و اینا هم به اندازه باشه اگر میتونی لیزر انجام بده هم روشن میشه هم بهداشتش بهتر میشه 

تو حمومم زیاد نمونه 

کلا از رطوبت دورش کن رطوبت خونه باکتری و قارچ هاست باعث عفونت زیاد میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان