2777
2789
عنوان

لیزر بیکینی😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 78 پست

من بخاطر همین شرایط روم نمیشه یه ماهه امروز فردا میکنم وقت بگیرم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بایا دیگه بالغ شدیم دیگه نپیشه که لابیاهای کوچیک اصلا مشتص نباشه از لای لابیاهای بزرگ

😂😂😂😂😂نبخدا مال من بزرگ‌نیس🙈

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

فقط بچهایی ک لیزر میرید بگم بهتون تااخرعمرم برید بازم اون پایین بیکینی ی هیتلری ریزی درمیاد😂

همه قسمت پایین میزنن دیگه ؟ 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

من نوبت گرفتم ی ساعت دیگه میرم اگه نیومدم بدونید آب شدم اونجا از خجالت

بعد بیا تعریف کن چجوری بود 😅

همه قسمت پایین میزنن دیگه ؟

اره میزنن ولی تا اخر عمر درمیاد اون پایین بخاطره ترشح و رطوبت ک اونجا داره باعث میشه لیزر خوب عمل نمیکنه

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍