من طبقه بالا مادر شوهرم طبقه پایین چند برادرشوهر مجردبا مادرشوهر و ۶ ساله بالام و شوهرم ۲۴ ساعت پایینه غیر از خواب شب و شام یعنی حتی ناهارم پایینه من بالا تنها ۵ سال پایین رفتم خسته شدم با مانتو برای یه لقمه غذا جلو چند مجرد بالا پایین کردن و خودمم بالا اسیر کرده نمیذاره جایی برم چون پیش خانواده اش هستیم اینطوره جای دیگه بودم خودم خرید خونه اینا میرفتم همش بالا تنهام چون شهر غریبم و پیش خانواده اشم هست برام شیره و زور میگه منم بهش گفتم خونه مستقل میخوام اینجوری نزدیک نیستیم ۲۴ ساعت تنهام بذاری پایین باشی منم بیرون میرم خرید خونه خودم سرگرم میشم
گفت تا ابد با برادرام اینطوری بالا و پایین زندگی میکنم یا برو خونه پدرت
والا منم بریدم خونه و اثاث دکور بالاس مهم اختیاره ندارم مهم آسایشه ندارم مهم اینه سو استفاده میکنه همش پایینه مهم اینه جرات ندارم در باز کنم برادرشوهرا یادش میدن کجا بره
خب من حتی اگه شکایت خونه مستقل بکنم کارشناس میاد میبینه خونه بالا جداس وسایلم هست ۵ سال با مانتو جلو چند مجرد بالا پایین کردن ۲۴ ساعت شوهرم پایینه در اختیار ندارم باز کنم اینا رو کارشناس چطور ثابت کنم که اینجا جای زندگی نیس ظاهرش مستقله آسایش ندارم
گفت شکایتم کنی کارشناس مستقل نظر میده اگرم نده مهم نیس من برات خونه مستقل نمیگیرم یا همینجا با این شرایط یا برو طلاق بگیر
هم زور میگه تو زندگی هم میخواد طلاق بندازه کردن من مهر نگیرم چه کنم
اینم بگم دو تا زمین قیمت بالا البته شریکی با چند برادر مجردش داره ولی چند ساله همه رو به ظاهر از اسم خودش برداشته گفت داریم چرا به تو مهر بدم یعنی گفت الانم بری درخواست مهر بدی چون هیچی حتی یه موتور به نامش نیس دادگاه ۱۱۴ تا رو ۱۱۴ سال یعنی سالی یه سکه برات قسط بندی میکنه والا من راضی نیستم ۶ سال جوونیم گرفته فرصت ازدواج از دستم رفت سنم بالا برده حالا سالی یه سکه یعنی ماهی ۱۰ تومن تازه اونم نهایت ۳۰ سال دیگه اگه از دست کاراش سکته نکنم زنده باشم یعنی پیرزن بشم اون موقع سکه ۳۰ ام میگیرم این چه کاریه
چیکار کنم حداقل ۷۰۰ پیش قسط بگیرن بقیه اش قسط
بی پشتوانه ولم کنه جوونیم گرفت برای ماهی ۱۰تومن خب سر کار برم ماهی ۲۰ تومن ولی سر زندگیم میبودم شرف داشت به این کار که برم خونه مادرم طعنه هر کس و ناکس بشنوم و پیر بشم
لطفا راهنماییم کنین