2777
2789

من طبقه بالا مادر شوهرم طبقه پایین چند برادرشوهر مجردبا مادرشوهر و ۶ ساله بالام و شوهرم ۲۴ ساعت پایینه غیر از خواب شب و شام یعنی حتی ناهارم پایینه من بالا تنها ۵ سال پایین رفتم خسته شدم با مانتو برای یه لقمه غذا جلو چند مجرد بالا پایین کردن و خودمم بالا اسیر کرده نمیذاره جایی برم چون پیش خانواده اش هستیم اینطوره جای دیگه بودم خودم خرید خونه اینا میرفتم همش بالا تنهام چون شهر غریبم و پیش خانواده اشم هست برام شیره و زور میگه منم بهش گفتم خونه مستقل میخوام اینجوری نزدیک نیستیم ۲۴ ساعت تنهام بذاری پایین باشی منم بیرون میرم خرید خونه خودم سرگرم میشم 

گفت تا ابد با برادرام اینطوری بالا و پایین زندگی میکنم یا برو خونه پدرت 

والا منم بریدم خونه و اثاث دکور بالاس مهم اختیاره ندارم مهم آسایشه ندارم مهم اینه سو استفاده میکنه همش پایینه مهم اینه جرات ندارم در باز کنم برادرشوهرا یادش میدن کجا بره

خب من حتی اگه شکایت خونه مستقل بکنم کارشناس میاد میبینه خونه بالا جداس وسایلم هست ۵ سال با مانتو جلو چند مجرد بالا پایین کردن ۲۴ ساعت شوهرم پایینه در اختیار ندارم باز کنم اینا رو کارشناس چطور ثابت کنم که اینجا جای زندگی نیس ظاهرش مستقله آسایش ندارم

گفت شکایتم کنی کارشناس مستقل نظر میده اگرم نده مهم نیس من برات خونه مستقل نمیگیرم یا همینجا با این شرایط یا برو طلاق بگیر 

هم زور میگه تو زندگی هم میخواد طلاق بندازه کردن من مهر نگیرم چه کنم

اینم بگم دو تا زمین قیمت بالا البته شریکی با چند برادر مجردش داره ولی چند ساله همه رو به ظاهر از اسم خودش برداشته گفت داریم چرا به تو مهر بدم یعنی گفت الانم بری درخواست مهر بدی چون هیچی حتی یه موتور به نامش نیس دادگاه ۱۱۴ تا رو ۱۱۴ سال یعنی سالی یه سکه برات قسط بندی میکنه والا من راضی نیستم ۶ سال جوونیم گرفته فرصت ازدواج از دستم رفت سنم بالا برده حالا سالی یه سکه یعنی ماهی ۱۰ تومن تازه اونم نهایت ۳۰ سال دیگه اگه از دست کاراش سکته نکنم زنده باشم یعنی پیرزن بشم اون موقع سکه ۳۰ ام میگیرم این چه کاریه 

چیکار کنم حداقل ۷۰۰ پیش قسط بگیرن بقیه اش قسط 

بی پشتوانه ولم کنه جوونیم گرفت برای ماهی ۱۰تومن خب سر کار برم ماهی ۲۰ تومن ولی سر زندگیم میبودم شرف داشت به این کار که برم خونه مادرم طعنه هر کس و ناکس بشنوم و پیر بشم 

لطفا راهنماییم کنین 

لطفا راهنمایی نکنین برادر شوهرا زن بگیرن از شوهرم بزرگترن چند تان ۶ ساله یکیشون زن نگرفته چون مثل شوهرم بداخلاقن و به زن زور میگن یعنی باید تا ابد با اونا زندگی کنم تو محدودیت و تازه بچه بیارم طبقه پایین بزرگش کنن چون زن نگرفتن منم بچه نیاوردم چون اختیار زندگی خودم ندارم بعدش چرا بچه ای من زحمتش بکشم بره زیر تربیت این خانواده که خودشون خانواده تشکیل نمیدن بچه من میخوان به عنوان نسل تربیت کنن

این ازدواج و خانواده و  شوهر خیلی ضربه ها به من زد فرصت زندگیم گرفت مادری گرفت حالا با سن بالا خونه مادر طعنه بشنونم پیر بشم مهریه فقط میگیرم که ضرر کنن و الا از خدامه همین فردا مهر ببخشم فردا تموم بشه 

ولی اگه قراره سالی یه سکه بگیرم و طلاق طول بکشه اونم نخواستم مگه راهی باشه حداقل پیش قسطی بگیرم بابت این جوونیم گرفته به دادگاه چی بگم الان میگه چیزی اسمش نیس خب معلومه آدمای حیله گر چیزی اسم نمی‌ذارن قبل طلاق البته این چند سال پیش اسم برداشت و نمیشه کاری کرد خیلی وقته همش با برنامه بود

سنت بالا نرفته فرصت ازدواج هم ازت گرفته نشده این چرت و پرتا رو نگو

همینا رو باید بگی بنظرم بری اینکه ثابت کنی همش پایینه یجوری حرف بزن خودش اقرار کنه که اره دلم میخواد و همینه که هست تو پیامک باشه یا فیلم بگیری 

اولین کار هم اجرا گذاشتن مهریه ست قبل از حرف طلاق نمیدونم چرا زنا لفتش میدن

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا راهنمایی نکنین برادر شوهرا زن بگیرن از شوهرم بزرگترن چند تان ۶ ساله یکیشون زن نگرفته چون مثل شو ...

باید زودتر طلاق میگرفتی

الان اون به اسم داداشش زده میگی نقشه بوده مطمئن باش الان هم نقشه حامله کردنت رو داره

فقط یه جور خوشحال میشم  هر جور شوهرم با من برخورد کرده(  برادراش دو تاشون زن دارن اونام بداخلاق ولی حداقل خونه جدا که زندگیشون بچه اومده بقیه همه چند تا مجرد) و هر جور برادر شوهرام با زناشون برخورد کردن ان شااله جوابش تو زندگی خواهراش بیاد و شوهر خواهرهای شوهرم جوری با خواهراش برخورد کنن که بفهمن چوب اینو میخورن به دخترای مردم که زنشون شدن خیلی ظلم کردن 

بفهمن  دختر مردم اسیر کردن بعد پیر کردن بعد  طلاق دادن یعنی چی همه اش تو زندگی خواهراش جوابش زود بیاد تا برنگرده بگه من پسرم فرداش میتونم ازدواج کنم ما زن دور بندازیم ضرری نداره برای خواهراش پیش بیاد

اینجوری انگار ۱۰۰۰سکه گرفتم همه مهرمم ببخشم 

شک ندارم خانواده شوهرت بشدت خودشیفته ان و زندگی باهاشون عذاب محضه اینکه شوهرت احترامتو نگه نمیداره ارزشی برات قائل نیست فقط فکر خودشه و نمیبیندت یعنی داره عمدی کم محلیت میکنه که روابط سرد و سردتر بشه و بری از زندگیش

سنت بالا نرفته فرصت ازدواج هم ازت گرفته نشده این چرت و پرتا رو نگوهمینا رو باید بگی بنظرم بری اینکه ...

منظورت چیه خب من بگم ۲۴ ساعت پایینه و من بالا تنهام محدودم کردن جایی نمیرم قاضی میگه ثابت کن بعدش بلده دیگه تو پیام هیچی نمیگه دیگه کامل حواسش جمع هست بعدش اینو فقط اگه قاضی قبول کنه دست روی قرآن میتونم بذارم

بعدش جوابم داد گفت خونه بالام دادگاه صلاح ندونه برات خونه نمیگیرم یا اینجا تا ابد یا طلاق خب چرا آبروی خودم ببرم وقتی جواب معلومه حتی قاضی بگه خونه جدا بگیر این میگه نمیگیرم مطمئن باش الکی هم میگه ندارم و فلان باشه قول میدم بیشتر بالا باشم فقط الکی بعدش میگه ناراحته بره زندگی نکنه. خب چی میشه چه نتیجه ای میگیرم

میگم حتی اگه قاضی قبول کنه بالا آسایش ندارم که کارشناس بیاد بالا به ظاهر مستقله

منظورت چیه خب من بگم ۲۴ ساعت پایینه و من بالا تنهام محدودم کردن جایی نمیرم قاضی میگه ثابت کن بعدش بل ...

دگ کار تو از این چیزا گذشته

نمیتونی بگی حالا که جوابش معلومه

تو مجبوری دگ این زندگی که زندگی نیست

علتت هم موجهه باید به قاضی کارشناس و هر کوفتی بگی این همش پایینه 

باید زودتر طلاق میگرفتیالان اون به اسم داداشش زده میگی نقشه بوده مطمئن باش الان هم نقشه حامله کردنت ...

من بهش گفتم خیلی محدودم کردی بالا زندانیم کردی همش پایین پیش برادراتی تا قیامتم بشه بچه نیس تا خونت اینجاس و قرص میخورم البته میگم من سنم بالا رفته الان ۳۵ ام کی طلاق بگیرم کی شهر کوچیک سنتی دوباره فرصت ازدواج و مادر شدن هست 

وکیل پرسیدم گفت تا یک سال و دو سال استعلام میگیرن 

بعدش این ۵ ساله اسم خودش برداشته البته جون تعدادشون زیاده مثلا شریکی با هم دو تا زمین دارن ۵نفری نمیگم پولداره ولی واقعا بی پول نیس هیچی اسمش نذاشته دو تا ماشین دارن اونم شریکی ۵ تاس ولی هیچی این اسم خودش از اول نکرده استفاده کاملا مشترکه نمیشه ثابت کرد 

کلا اینا چون اخلاق ندارن وقتی زن میخوان بگیرن حتی قبل عقد اسم خودشون همه چی برمیدارن برای یه عروس دیگه اینکار کردن نمیشه اینو ثابت کرد

شک ندارم خانواده شوهرت بشدت خودشیفته ان و زندگی باهاشون عذاب محضه اینکه شوهرت احترامتو نگه نمیداره ا ...

من تا مهر نگیرم نمیرم خط آخرم پیرم کرده جوون بودم میگفتم مهرم حلال جونم آزاد 

من تا مهر نگیرم نمیرم خط آخرم پیرم کرده جوون بودم میگفتم مهرم حلال جونم آزاد

آفرین خوب کاری میکنی اینا میخان عذاب رو تمام کنن که خسته بشی ولی اصلن کوتاه نیا حتا شده قسطی هم بگیر ولی فقط بگیرررررررر نذار حرف حرف خودشون بشه

دگ کار تو از این چیزا گذشتهنمیتونی بگی حالا که جوابش معلومهتو مجبوری دگ این زندگی که زندگی نیستعلتت ...

خب میگم باشه من اینا رو بگم بالا آسایش ندارم حتی حتی قاضی هم قبول کنه که خیالت راحت اینا خیلی بلدن کارشناسی میارن ظاهر رو تایید و میگن این الکس حرف میزنه همه چیزش به راهه ثابت کنه

خب بعد حتی اگه قاضی حرفم قبول کرد بالا آسایش ندارم

شوهرم برمیگرده میگه من توان اجاره ندارم ناراحته بره طلاق بگیره خب بعدش چه کنم؟؟.

میخوام اگه اظهارنامه خونه مستقل بی فایده اس نزنم 

این خونه مستقل بگیر نیس بهم برمیخوره برم دادگاه همه عیب خودش خانوادش به زور ثابت کنم آخرش بگه خونه توانم نیس ناراحتی برو 

یه سوال دارم

مهر اجرا بذارم بعد شوهرم درخواست طلاق بده چون هیچی اسم شوهرم نیس بازم از دم قسط میشه سالی یه سکه؟؟

یا اینکه اگه شوهر درخواست بده میشه پیش قسط گرفت

آخه شوهرم گفت توام که بچه نیاوردی خونه ات تا ابد همین بالا پایینه همین محدودیتا و شرایط اگه نری درخواست بدی طلاق نمیدم گفتم طلاق نده من مهر تو زندگی ام میتونم بگیرم 

بعد ولی نقشه اش عوض کرده خیلی سردی بی محلی میکنه حتی حرف زشت و مسخره و هیچ جا نمیذاره برم تا روانم فرسوده بشه خودم درخواست بدم گفتم تا قیامت من درخواست نمیدم بی احترامی ام بکنی شکایت میکنم 

مشکلم اینه خودش اهل زندگی نیس زور میگه یا تا ابد با این شرایطی نوشتم زندگی میکنی برام بجه میاری یا برو خونه پدرت 

من فقط راهی میخوام پیش قسط بگیرم بقیه اش قسط مهم نیس خب من درخواست مهر حتی بزنم 

شوهرم گفت میرم دادگاه میگم زنی اهل زندگی نیس طلاق میخواد مهر میزنه پس طلاقش میخوام بدم

آیا اگه اینجوری بشه درخواست طلاق از طرف مرد بشه مهر پیش قسط میتونم بگیرم؟؟

خب میگم باشه من اینا رو بگم بالا آسایش ندارم حتی حتی قاضی هم قبول کنه که خیالت راحت اینا خیلی بلدن ک ...

خانم عزیز شما نمی تونید طلاق بگیرید... حق طلاق با اقاست... با این چیزها کسی را طلاق نمی دن... شما طبق قانون این مملکت باید توافق کنی که اونم اصولا باید از مهریه بگذری .... 

حقیقت حوصله دادگاه و دعوا و فرسودگی ندارم فقط راه حل بدین پیش قسط بگیرم 

اظهارنامه خونه مستقل چه کمکی به پیش قسط میکنه اگه نمیکنه ولش کنم بیشتر از این رو تو رو نمیخوان باز بشه سر لج بیفتن شما نمیشناسی خیلی بد میشه 

مهر برم بذارم اجرا چطوره ؟

اون دیگه بعدش گفت مهر بذاری میرم درخواست طلاق میدم درصورتی خودش طلاق میخواد من درخواست طلاق نمیخوام بدم

ولی اون درخواست بده مقاومتی ندارم راحت امضا میکنم

میخوام گردن خودش باشه چون خودش اهل زندگی نبود و نمیخوام کاری کنه با فشار من برم درخواست بدم که بگه مهر ببخش امضا میکنم