2821
2789
عنوان

قرصای چاقی

189 بازدید | 13 پست

بچه ها من میخوام تا ۱۵ روز دیگه حداقل۵کیلو اضاف کنم هرکی قرص چاقی ک ضررشم کم باشه میدونه معرفی کنه .اوکسی متالون خودم میخوردم خوب بود ولی ضررش زیاد بود ادامه ندادم .

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اكسير جلدش يكيش سبزه يكيش زرد  من خودم از ٤٩ب ٥٩رسيدم

چ خوب ضرر نداشت؟

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 
چه ضرری داشت یعنی متوجه ضررش شدی؟

اره موهای صورت و بدنم زیاد شد. بعد تا قطعش کردم زود لاغرشدم باز 

اوکسی ک میخوردم مث بادکنک باد کردم .حتی بینیمم باد کرد ‌.الان یک ماهه بینیمو عمل کردم میخام ی چیزی بخورم ک دماغم ورم نکنه خودش ب اندازه کافی ورم داره

قر ص ندارم ولی 1 هفته بیا منزل ما دو برابر اضافه میکنی

خخخ مگه منزل شما چ خبره   

يكي ديكه هم هست بي ضررالان يادم نيست😆

خسته نباشی عزیزم  

مخمرابجو

قرصه ؟؟نشنیدم تاحالا اسمشو

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز