2777
2789
عنوان

رنگ مو💖

399 بازدید | 8 پست

خانما من میخوام موهامو پوست پیازی رنگ کنم اما نمیخامم دکلره بزارم موهامم رنگش خرمایی هست تاحالام رنگ نکردم...ب نظرتون پوست پیازی میشه رنگش یان؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم موهام خرمایی بود.شوهرم بهم گفت موهای خودتو دوست دارم عوض نکن . گوش به حرف شما ندادم گفتم فقط میخوام یه تیکه های از موهام لولایت بشه. یه حالت سایه روشن. ارایشگره قول خودش با رنگ نه دکلره ، رنگ موهامو روشن کرد. اینقدر زشت شد. حنایی شدن بعضی جاها. دیگه بعد از اون مجبور شدم برم رنگ و لایت کنم. هردفعه یه عالم پول بده، جنس موهام خشک شده. همش هم زود ریشه در میاد باید برم رنگ ریشه بذارم یا رنگ جدید. 

ریشه هم که درمیاد مشکی مشکی شدن اصلا رنگ قبلیم نیست

💖 لبیک یا خامنه ای، لبیک یا حسین است. 💖
منم موهام خرمایی بود.شوهرم بهم گفت موهای خودتو دوست دارم عوض نکن . گوش به حرف شما ندادم گفتم فقط میخ ...

منم ک قبلا موهام خرمایی بود رنگ ک کردم الان ک رنگ نمیکنم موهام درومده مشکی شده. دلیلش چیه ک رنگش عوض شده؟

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆
منم موهام خرمایی بود.شوهرم بهم گفت موهای خودتو دوست دارم عوض نکن . گوش به حرف شما ندادم گفتم فقط میخ ...

خیلی دلم‌میخاد تغییرکنم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
منم ک قبلا موهام خرمایی بود رنگ ک کردم الان ک رنگ نمیکنم موهام درومده مشکی شده. دلیلش چیه ک رنگش عوض ...

رنگ طبیعی می‌ره. معلوم چه موادی میزنن که کلا نابود مبکنه

خیلی دلم‌میخاد تغییرکنم

از من نصیحت اصلا خودتو ننداز تو دنگ و فنگ رنگ کردن. همه خانوما بعد ازدواج میرن بلوند میکنن. چه فایده؟ طبیعی که نمیشه. چند بار هم بشوری زرد حنایی میشه.به زیبایی رنگ طبیعی و خدادادی که نمیشه. مرتب باید رنگ‌ کنی. مواد بد ممکنه بزنن. اصلا بطور کلی خیلی مواد بدیه . آرایشگرم هر دفعه میرم برای مش، میگه لباست رو با کاور کامل بپوشون، چون موادش مثل وایتکسه رنگ لباست رو خراب می‌کنه. واقعا چرا ما همچین مواد خطرناکی رو به موهای نازنینمون می‌زنیم. 

واقعا افسوس میخورم چرا این اشتباه رو کردم