2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو نت با شکل هست میتونی سرچ کنی 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

نیت غسل رو بکن اسمش رو تو دلت بگو و نیت کن

بعدشم سر و گردن رو بشور 

بعد طرف راست

بعد طرف چپ

توجه داشته باش که همه جات رو بشوری

خودم هم یکی دو ماه پیش فهمیدم😅😅

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💖💖💖

بستگی داره عزیزم .

غسل هایی مثل حیض و استحاضه و ... واجب هستن . 

بعضی ها هم مثل جمعه مستحب هستن.

کلا غسل ها ساختار یکسان و مشابهی دارن(نیت هرکدوم فرق میکنه و بقیه مراحل یکسانه). 

۱. نیت 

۲. سر و گردن 

۳. سمت راست بدن 

۴. سمت چپ بدن 

چه موقع ها باید انجام بدم

من فقط واسه پریودی رو می دونم که روزی که پاک میشی باید انجام بدی

اگه از ۷ روز بیشتر شد هر روز باید بری تا تموم بشه

خدا رو شکر واسه من اتفاق نیافتاده

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💖💖💖

عزیزم اگه پریود شدی بعد پریودی 

اگه تو خواب محتلم ینی همون ارضا شدی غسل باید بدی 

اگه به هر نحوی ازت منی خارج شد باید غسل بدی 

اگه دست به میت زدی باید غسل بدی ...  سرچ کن تمام مواردو بخون

غسل هم اول نیت کن غسل واجب یا اگه مستحبه مستحب برای خدا انجام میدم  میتونی نیت کنی تموم غسالهای که به گردنته و فقط یکبار انجام بدی کافیه. 

اول فقط سر و گردنتو زیر اب بشور 

بعد فقط سمت راست بدنت زیر اب بگیر بشور 

بعد فقط سمت چپ بدنت

اگه غسل دادی از حموم اومدی بیرون دیدی عه مسلا اندازه یه سکه رو دستت جای خودکار بوده نیاز نیس بری باز غسل بدی نیت غسل کن زیر شیر بشور