2789
عنوان

موتوریه

336 بازدید | 30 پست

موتوريه سر خيابون پرسید داداش دنبال يه آدرس ميگردم ببين بلدى؟

بش گفتم گوشیم شیائومیه

گفت حله از یکی دیگه میپرسم🙂

کاربر آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم و شبا خودشم

یعنی چی چرا متوجه نمیشم 

من همیشه به اون آدمهایی که حساس نیستن حسادت میکنم، هیچی رو جدی نمیگیرن، وحشت نمیکنن، وقتشون رو با فکر کردن بیش از حد تلف نمیکنن، دلبستگی ندارن، من به این آدمها حسودیم میشه، آخه من به همه چی خیلی اهمیت میدم، خیلی زیاد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دزد بود 😂💔

اها😂

من همیشه به اون آدمهایی که حساس نیستن حسادت میکنم، هیچی رو جدی نمیگیرن، وحشت نمیکنن، وقتشون رو با فکر کردن بیش از حد تلف نمیکنن، دلبستگی ندارن، من به این آدمها حسودیم میشه، آخه من به همه چی خیلی اهمیت میدم، خیلی زیاد.

واااا

دزدم دزدای قدیم چه پر توقع شدن🤣🤣

حالا همینو ازت میگرفت گوشی همچین ارزونم نیست😁😄

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

ایفونم قابل دزدیدن نیست چون بدون اپل ای دی اینا به هیچ دردی نمیخوره بعد همشون به جی پی اس وصلن روشن ...

ایفون سوختشم ۲۰ میلیون میفروشن الیته مدل پایین نه ها، بدون اپل ایدی هم باز میشه ن جی پی اس محدوده میزنه اصلا دقیق نمیزنه فلان خونس که

کاربر آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم و شبا خودشم