2777
2789
عنوان

بی شخصیت

49 بازدید | 4 پست

واقعا ی عده چطور میتونن اینطور باشن؟

امروز ی دبیر ریاضی جدید اومده بود برامون به جای دبیر قبلی که رفته بنده خدا سال اولش بود تجربه نداشت و تدریس خوبی هم نداشت و همینطور عزت نفس پایینی داشت بچه ها شروع کردن مسخره کردن این بنده خدا یکی می‌گفت ما آی کیو مون خیلی بالاس هررررر کررررر می‌خندید یا یکی ... اصلا گوش نمی‌دادن و احترام نگه نمی‌داشتن خیلی متاسف شدم بخدا زشته درسته تدریس خوبی نداره اما دلیل نمیشه که مسخرش کنی یا سر کلاسش بی احترامی کنی و گوش ندی و سر و صدا راه بندازی اینطوری بدتر استرس میگیره واقعا هم همینطور بود بنده خدا به روی خودش نیاورد ولی خیلی ناراحت شد

🫠

منم از دبیری میترسم تدریسم خوبه ولی اقتدار ساکت کردن بچه هارو ندارم

باید تمرین کنید و اعتماد به نفس خودتون رو ببرید بالا وگرنه اینطور خیلی اذیت میشید الان این دبیر ما هم سوادشو داره اما نمیتونه بیانش کنه و نمیتونه کلاس رو کنترل کنه

🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید تمرین کنید و اعتماد به نفس خودتون رو ببرید بالا وگرنه اینطور خیلی اذیت میشید الان این دبیر ما ه ...

میتونم سال بعد شرکت کنم امسال ۱۴نمره کتبی کم آوردم 

ولی دوستم میگ تو مظلومی زورت ب بچه ها نمیرسه خب دبیری هنرم اونک آسونه بچه ها هم فک نکنم حوصلشون سر بره

میتونم سال بعد شرکت کنم امسال ۱۴نمره کتبی کم آوردم ولی دوستم میگ تو مظلومی زورت ب بچه ها نمیرسه خب د ...

بستگی به رفتار خودتون داره الان دبیر دینی ما با اینکه ی جلسه اومد همه عاشقش شدن از بسکه خودمونی رفتار می‌کنه 

🫠