2777
2789
عنوان

چی بدم

55 بازدید | 10 پست

سلام راستش قراره یکی از اقوام که پسر هستن جهت آشنایی بیشتر بریم  یه مکانی مثلا رستورانی یا کافه ای باهم صحبت کنیم خانواده ها خبر دارن و پیشنهاد خودشون هم بود 

بنظرتون زشت نیست دست خالی برم؟ چی بخرم 

آخه چند روز دیگه هم تولدشون هست بنظرتون کادوی تولد چی بدم 

ما از همدیگه خوشم اومده چون غیر این بود اصلا قبول نمیکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عریزم 😍

براش کادو بخر

ولی نه کادو گر ان قیمت

یه شاخه گل

اینجوری متوجه میشی که شخص چطوریه باچیزای کوچیک 

خوشحال میشه یانه.. 

ان شاءالله که هرچی خیره پیش بیاد 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

هیچی نخر اصلا بگو یادم نبود تولدته زیادی خودتو مشتاق نشون نده

نمیشه که همین اول بگم یادم نبوده تولدته  آخه من تولد و سالگرد و اینا واسم مهمه اگرم تولد من بشه اونم به من میگه عه یادم نبوده 

ولی آره نمیخوام هم خودمو مشتاق جلوه بدم 

موندم چکار

نمیشه که همین اول بگم یادم نبوده تولدته آخه من تولد و سالگرد و اینا واسم مهمه اگرم تولد من بشه اونم ...

همون شاخه گل یا یه باکس شکلات از این کادوییا ببر براش

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

هدیه‌ی دختر به پسر؟!اونم توی مراحل آشنایی؟!؟!

حالا نه اینکه آشنا هم نباشیم نه  به هر حال باهم فامیل هستیم و... ولی میخوام یجورایی منم بگم یادمه تولدته و به یادت هستم میخوام اولین نفری باشم که تولدش بهش تبریک میگه 

عزیزم به سلامتی انشاءا... خیره باشه و خوب پیش بیاد برات 

منم پسر خالم بود  ،بعد شهر دوریم 

یه شهر سوم رفتیم برای عروسی فامیل ،من یه کتاب کوچیک فقط یادگاری طور که خودم خیلی تو چشم نباشه بگیرم دستم ،هم اون میخواست ببره تو چشم نباشه زیاد گرفتم به اسم هدیه و سوغات دادم بهش 

من تصمیم رو البته گرفته بودم ،مراحل جدی بودیم 

به نظرم کار قشنگیه ،درسته ممکنه این برداشت بشه که جوابت از حالا چیه ولی میتونی رو تولدش تاکید کنی که  برای تولدته و اینا