2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره

مثلا اگه بگی خدایا اگه فلان مشکلم حل بشه صدتا صلوات می‌فرستم قرارداده بسته میشه

اابته بعضی مراجع میگن باید با زبان گفته بشه حتما، توی دلت یه چیزی بپرونی حساب نیست

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

آرهمثلا اگه بگی خدایا اگه فلان مشکلم حل بشه صدتا صلوات می‌فرستم قرارداده بسته میشهاابته بعضی مراجع م ...

اگه  مثلا بگی خدایا فلان کار بشه داداشمو با فلانی نامزد میکنم این نذر درسته؟ در صورتی که داداشم راضی نیس دختره راضیه

اگه مثلا بگی خدایا فلان کار بشه داداشمو با فلانی نامزد میکنم این نذر درسته؟ در صورتی که داداشم راضی ...

خخخ نه اصلا این مسئله قابل نذر نیست

اصلا نمی‌تونی برای بقیه تصمیم بگیری، نذرت از پایه اشتباهه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

صیغه نخونی بهتره. چون اگه با صیغه نذر کنی اگه به هر دلیل نتونستی نذر و ادا کنی مسئولیت سنگین داره برات

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)