2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

آره

مثلا اگه بگی خدایا اگه فلان مشکلم حل بشه صدتا صلوات می‌فرستم قرارداده بسته میشه

اابته بعضی مراجع میگن باید با زبان گفته بشه حتما، توی دلت یه چیزی بپرونی حساب نیست

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

صیغه ی نذر و باید بخونی

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

آرهمثلا اگه بگی خدایا اگه فلان مشکلم حل بشه صدتا صلوات می‌فرستم قرارداده بسته میشهاابته بعضی مراجع م ...

اگه  مثلا بگی خدایا فلان کار بشه داداشمو با فلانی نامزد میکنم این نذر درسته؟ در صورتی که داداشم راضی نیس دختره راضیه

اگه مثلا بگی خدایا فلان کار بشه داداشمو با فلانی نامزد میکنم این نذر درسته؟ در صورتی که داداشم راضی ...

خخخ نه اصلا این مسئله قابل نذر نیست

اصلا نمی‌تونی برای بقیه تصمیم بگیری، نذرت از پایه اشتباهه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

این صیغه نذر نبود؟

نه بپرس جی باید بگی

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

صیغه نخونی بهتره. چون اگه با صیغه نذر کنی اگه به هر دلیل نتونستی نذر و ادا کنی مسئولیت سنگین داره برات

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
بگیم خدایا نذر میکنم صیغه نذر همون

حالا چرا میخوای صیغه بخونی