2777
2789
عنوان

بلاتکلیفی

213 بازدید | 19 پست

سلام دوستان

من بازم راجع ب بلاتکلیفبم تاپبک زده بودم ولی ب نتیجه نرسیدم

خیلی امشب دلم گرفته خیلی زیاد

حس پوچی دارم

نه فعلا سرکار میرم نه اقدام ب بارداری کردم نه امسال ب کنکور دکترا رسبدم

امروز رفتم کلاس خیاطی ثبت نام کردم...مامانم ک بهش گفتم خیلی ناراحت شد.. هرچی میگم برا سرگرمیه...مبگه اینقدر درس نخوندی ک بری خیاطی یاد بگیری....خسته شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ربطی داره. اینم یه هنره. منم خیلی دوست دارم یاد بگیرم. 

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

عزیزم داری میری یه چیزی یاد بگیری.چه اشکال داره! منم ده ماه پیش از کارم که همه حسرتش و میخوردن و استعفا دادم.بعدش رفتم کلی کلاسای خباطی و گلدوزی و قلاب بافی ثبت نام کردم.فقژم یاد گرفتم.نه ازش استفاده کردم نه خیلی دلچسبم بود.اما سرگرم شدم و الانم خوشحالم که چندتا کار بلدم انجام بدم

خیلی از خانومای خیاط تحصیل کرده ان و‌بهترین لباسهارو‌درست میکنن ارائه میدن یه نمونه اش یکی‌از فامیلای خودم فوق‌لیسانس مهندسی کشاورزی ولی  دوره خیاطی توتهران دیده و‌الان خیلی مانتوهای شیکی‌درست میکنه من هرموقع میبینمش میگم‌ای کاش منم   خیاطیم‌اینهمه خوب بود میتونستم برای خودم مانتوهای  جورواجور‌درست کنم‌ خیلی خیاطی خوبه اگه دوره کامل و‌پیشرفته ببینی

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻