2777
2789
عنوان

شکایت کنم یا نه

149 بازدید | 20 پست

از یه فروشگاه اینترنتی قهوه سفارش دادم 10 روزه نرسیده به دستم شکایت کنم یا زوده؟؟؟

ایمیل زدم زنگ زدم خطشون خاموشه!!!

ولی داخل ایمالز و ذره بین عضوه ، اینمادش منقضی شده حدود 6 ماهه فک کنم

دارم عجله میکنم؟؟؟ چقد دیگه صبر کنم؟

چون رو بعضی محصولات تخفیف داشت فک کردم سایت فعاله

قبلا خرید واشتی از اونجا؟

چقدر هزینه کردی بابتش؟

اونایی که افکار و عقایدشون تو ۱۴۰۰ سال پیش مونده با من بحث نکنن؛ چون اون موقع گوشی و نت نبوده، اگه حرفی داری سوار شترت شو و بیا بهم بگو!

از ایمالز پیگیری کن حتما موظفن طی ۳ الی ۱۰روز کاری به دستت برسونن ولی چون اینمادش منقضی شده نمیدونم بتونی راه ب جایی ببری یا نه

هر روز به قتل میرسم و شعر من فقط، به انتشار شعله کبریت میرسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا خرید واشتی از اونجا؟چقدر هزینه کردی بابتش؟

500 !! پول زیادی نیست ولی پرو میشن بزاری پولتو بخورن کلا حاضرم 5 ملیون هزینه کنم اونی که 500 تومن ازم کلاهبرداری کرده باشه تنبیه شه 

از ایمالز پیگیری کن حتما موظفن طی ۳ الی ۱۰روز کاری به دستت برسونن ولی چون اینمادش منقضی شده نمیدونم ...

تو ایمالز شکایتمو ثبت کردم ولی نمیدونم دارم عجله میکنم یا ن؟ آخه از یه فروشگاه دیگه چن روز بعدش خرید کرده بودم الان رسیده به دستم اون هنو نیومده!!!!

تو ایمالز شکایتمو ثبت کردم ولی نمیدونم دارم عجله میکنم یا ن؟ آخه از یه فروشگاه دیگه چن روز بعدش خرید ...

چند روزکاری شده؟

هر روز به قتل میرسم و شعر من فقط، به انتشار شعله کبریت میرسه

مگه کد پیگیری نفرستاد

نه پیج اینستا نبود ک! یه وبسایت بود . صفحه چت نداره که بشه کد رهگیری بخای ازش ولی بعضی سایتا هم میفرستن خودشون... حالا من به شمارشون زنگ زدم خاموش بود

نه پیج اینستا نبود ک! یه وبسایت بود . صفحه چت نداره که بشه کد رهگیری بخای ازش ولی بعضی سایتا هم میفر ...

فرقی نداره باید بفرستن. دیجیکالا کد میده مثلا. آرم اعتماد داشت سایتش؟

دیگه اگه خاموشه هیچی

درست نمیشه غصه بخور

فرقی نداره باید بفرستن. دیجیکالا کد میده مثلا. آرم اعتماد داشت سایتش؟دیگه اگه خاموشه هیچی

داشته ولی منقضی شده. اینکه داشته ینی تو سایت اینماد احراز هویت کرده میتونم ازونجا شکایت صبر کنم