2777
2789
عنوان

سوال زنانه

114 بازدید | 9 پست

دوستان من ساعت دو وقت دکتر دارم اما دلم طاقت نیاورد قسمت پایین واژنم یه زائده اضافه خیلی کوچیک هست بدون درد و رنگ تیره داره یعنی همرنگ پوستم نیست

تازه در اومده قبلا نبود 

یدونست و پراکنده نیست حالت اویزون و گوشت اضافست اما کوچیک

این ممکنه اچ پی وی باشه؟

منگوله پوستی هست .

بماند به یادگار از۴۰۳/۱/۱۱تو شدی تمام من 🌱 خدا❤️.           ✨️   (یک کاربری برای دونفر )                                        **        به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️به یاد داشته باشیم آدم ها اندازه کمبوداشون پز میدن 🌱 (تحت هیچ شرایطی درخواست دوستی ندهید لطفا) 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودمم عکسای زگیل تناسلی رو نگاه کردم به اون شکل نیست انگار و شبیه منگوله هستخطر داره؟

نه 

برید پیش متخصص برش میداره دکتر پوست فک کنم.

بماند به یادگار از۴۰۳/۱/۱۱تو شدی تمام من 🌱 خدا❤️.           ✨️   (یک کاربری برای دونفر )                                        **        به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️به یاد داشته باشیم آدم ها اندازه کمبوداشون پز میدن 🌱 (تحت هیچ شرایطی درخواست دوستی ندهید لطفا) 

باشه میام ریپلی میکنم خیلی استرس دارم دعا کن برام زگیل نباشه توروخدا🥲

زگیل نیس خیالت راحت

سوهان عسلی شربت آلبالو ..قهوه ی فالی فندق و هلو .(خوراکیایی که بصورت رندوم نصفه شب هوس می کنم)