2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

91 بازدید | 21 پست

امروز موندم خونه مثلا درس بخونم رشتم تجربیه استرس شدید دارم دارم افلاین کلاسای انلاینومیبینم اما دیرور متوجه شدم بعضی بچه ها کلاسای انلاینی که من میرم همشو میرن  اما الکی میگن مثلااین سوالو از مبتکران نوشتیمازاسترس دارم میمیرم نسبت به همه چی بیتفاوت هستم اینقد تو جمع له شدم و خوردکردن منو که احساس میکنم بی ارزشم اما چون همه همکلاسیام با من دشمنن باید بهشون ثابت کنم من میتونم من نمردم من تلاش میکنم اصلا دوس نداشتم کلاساییرو که من میرم اوناهم برنکلا حالم بده دهم هستم لطفاااا کمک کنین

ازکلاسای انلاین عقب افتاذم باید افلایناروببینم یادداشت کنم بعدبرم مرور خوندن وتست

به نظرتون 6 یاهفت جلسه لفلاینو میشه تو سه روز بیکار بعلاوه روزی که ازمدرسه برمیگردم ببینم و قبلیا رو بعلاوه ینا بخونم تست بزنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هنوز کلی وقت داری شما هم چیزی نکو ک کلاس میری شاید بعضا نمیگن از بار منفیش میترسن ب هر حال رقابته،،،، و یه این فکر کن کلاس رفتن مهمه ولی مرور اونچه یاد گرفتی مهمتره.... خیلیا فقط کلاس میرن ولی دیگه درسارو ول میکنن... کلی زمان داری سعی کن خوب یادشون بکیری قطعا موفق میشی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
به نظرتون 6 یاهفت جلسه لفلاینو میشه تو سه روز بیکار بعلاوه روزی که ازمدرسه برمیگردم ببینم و قبلیا رو ...

خب اگه انقد فشار روته، مدرسه نرو..نمرات مدرسه هیچ تاثیری ندارن.خودتو بخاطر هیچی اذیت نکن و تحت فشار نباش.این نصیحت من 18 ساله س که همین امسال کنکور دادم.به حرف هیچکس توجه نکن. یه مشاور خوب و پیگیر بگیر و فقط سرت به کار خودت باشه.

هنوز کلی وقت داری شما هم چیزی نکو ک کلاس میری شاید بعضا نمیگن از بار منفیش میترسن ب هر حال رقابته،،، ...

یکی از بچه ها میدونه چون اون اول خودش بهم گفت چه کلاسی میره هی شک میکنم نکنه اون رفته باشه به بقیه گفته باشه

خب اگه انقد فشار روته، مدرسه نرو..نمرات مدرسه هیچ تاثیری ندارن.خودتو بخاطر هیچی اذیت نکن و تحت فشار ...

عزیز همین امروز که مدرسه نرفتم مامانم میخوادکتکم بزنه اخه مدارس خوب تدریس نمیکنن انلایناتدریسشون خلی بهتره منظورم موسسات انلاینه مشاور امسال نمیگیرم متاسفانه چون خیلی تاالان خرج کردن

یکی از بچه ها میدونه چون اون اول خودش بهم گفت چه کلاسی میره هی شک میکنم نکنه اون رفته باشه به بقیه گ ...

عیبی نداره حساس نباش رو این موضوع.... متمرکز شو روی ضعف هات و اونایی هم بلدی تقویت کن

عیبی نداره حساس نباش رو این موضوع.... متمرکز شو روی ضعف هات و اونایی هم بلدی تقویت کن

ببین من کلا له شدم سال پیش جز 5 نفراخر کلاس بودم معدلم نوزده و هشتادو شیش بود هیچ وقت بیست نشد

عزیز همین امروز که مدرسه نرفتم مامانم میخوادکتکم بزنه اخه مدارس خوب تدریس نمیکنن انلایناتدریسشون خلی ...

اشکال نداره تازه اول راهی..انقد سخت نگیر بچه..مشاور هم نمیخوای خودت از پس همچی برمیای

ازکلاسای انلاین عقب افتاذم باید افلایناروببینم یادداشت کنم بعدبرم مرور خوندن وتست

و اینکه میگی با همکلاسیام دشمنم و باید خودمو ثابت کنم و این حرفا!! اصلا منطقی نیست.تنها کسی که باید باهاش رقابت کنی خودتی.با هیچکس نجنگ..آروم باش ، استرس نگیر، همچی با گذرزمان خودش درست میشه.کلاس هم یعنی چی که اونا نباید برن😂..اینهمه دانش اموز تو کشور ریخته..همه بشینن منتظر باشن که تو چیکار میکنی؟ معلومه که نه.هر کی به فکر خودشه.توعم با کسی کار نداشته باش..کل کلاس ما امسال کلاس شرکت کردن اما فقط سه،چهار نفر امسال میرن دانشگاه:)

ببین من کلا له شدم سال پیش جز 5 نفراخر کلاس بودم معدلم نوزده و هشتادو شیش بود هیچ وقت بیست نشد

اصلا معدل ملاک باهوشی و برتری نیست ممکنه شما استرس میگیری و بی دقتی میکنی.... کار ب این نداشته باش ک بقیه چی جواب میدن کی زودتر پا میشه شما دل بده ب درس خودت و متمرکز شو روی کار خودت استرستو کم کن

و اینکه میگی با همکلاسیام دشمنم و باید خودمو ثابت کنم و این حرفا!! اصلا منطقی نیست.تنها کسی که باید ...

عزیزم من تو فرزانگان هستم شما نمیدونی چه خبره همین همکلاسیام وقتی نمره کامل میگیرم میزنن زیرگریه همین همکلاسیم مامانش تودوران ابتدایی معلم ما بود کلا دوس داشت شکست بخورم چن بارم وحشتناک کتکم زد حتی دخترش جوری زد که ازدماغم خون اومد اما خانوادم حاضرنشدن یه بار بیان مدرسه از من دفاع کنن همین الان اوناهم همکلاسیای منن