2821
2789
عنوان

ترمیم معدل

58 بازدید | 8 پست

من دارم برای کنکور تجربی میخونم..گفتم اول معدل یازدهمو ترمیم کنم سال بعدتر دوازدهم با ی بچه واقعا نمیرسم دوتاشو باهم انجام بدم..حالا اینک اول یازدهمو بدم بعد دوازدهم شدنیه؟؟

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁

یعنی توی دوسال؟

یه عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی اگر کیدراما یا سیدراما میبینی ناشناخته دوست خوب منی🩷😚 دیوانه و دلبسته ی اقبال خودت باش...... سرگرم خودت، عاشق احوال خودت باش....... یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری ......راضی به همین چند قلم مال خودت باش .در جستوجوی کشف روان 😁😍 عشق آلمان و فرانکفورت 🫠 کراشم داستایوفسکی ✨

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی توی دوسال؟

اره..در واقع هدفم کنکور ۴۰۶..گفتم ۴۰۵یازدهمو ترمیم کنم ۴۰۶هم کنکور شرکت کنم هم درکنارش دوازدهمو ترمیم زده باشم

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
اره..در واقع هدفم کنکور ۴۰۶..گفتم ۴۰۵یازدهمو ترمیم کنم ۴۰۶هم کنکور شرکت کنم هم درکنارش دوازدهمو ترمی ...

اگر یازدهم ایجاد سابقه هستی میشه

یه عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی اگر کیدراما یا سیدراما میبینی ناشناخته دوست خوب منی🩷😚 دیوانه و دلبسته ی اقبال خودت باش...... سرگرم خودت، عاشق احوال خودت باش....... یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری ......راضی به همین چند قلم مال خودت باش .در جستوجوی کشف روان 😁😍 عشق آلمان و فرانکفورت 🫠 کراشم داستایوفسکی ✨

اگر یازدهم ایجاد سابقه هستی میشه

ینی چی

ینی چی

در کل یعنی میشه 

در کل یعنی میشه

خب خداروشکر..اخه دیدم ی عده میگن جفتشو باهم باید امتحان داد

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز