2777
2789
عنوان

ترمیم معدل

55 بازدید | 8 پست

من دارم برای کنکور تجربی میخونم..گفتم اول معدل یازدهمو ترمیم کنم سال بعدتر دوازدهم با ی بچه واقعا نمیرسم دوتاشو باهم انجام بدم..حالا اینک اول یازدهمو بدم بعد دوازدهم شدنیه؟؟

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁

یعنی توی دوسال؟

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 🥴همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی توی دوسال؟

اره..در واقع هدفم کنکور ۴۰۶..گفتم ۴۰۵یازدهمو ترمیم کنم ۴۰۶هم کنکور شرکت کنم هم درکنارش دوازدهمو ترمیم زده باشم

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
اره..در واقع هدفم کنکور ۴۰۶..گفتم ۴۰۵یازدهمو ترمیم کنم ۴۰۶هم کنکور شرکت کنم هم درکنارش دوازدهمو ترمی ...

اگر یازدهم ایجاد سابقه هستی میشه

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 🥴همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

اگر یازدهم ایجاد سابقه هستی میشه

ینی چی

ینی چی

در کل یعنی میشه 

در کل یعنی میشه

خب خداروشکر..اخه دیدم ی عده میگن جفتشو باهم باید امتحان داد