2777
2789
عنوان

بوتاکس میگرن

67 بازدید | 14 پست

با سلام

خانمها یی که بوتاکس میگرن انجام داده اید, راضی هستید؟ برای کنترل میگرن کار خاصی انجام میدین؟ من از دکتر مغز و اعصاب وقت گرفتم و قصد انجام بوتاکس دارم ولی مردد هستم. ممنون میشم اگر تجربه ای در این مورد دارید راهنمایی بکنید،🌸🙏

مگه فایده داره؟ عوارص نداره

من فقط قرص می خورم ولی بازم داغونم

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

مگه فایده داره؟ عوارص ندارهمن فقط قرص می خورم ولی بازم داغونم

والله نمیدونم. این اواخر هر هفته میگرنم عود میکنن و سه روز درگیر میشم. خسته شدم. تو زندگیم تاثیر گذاشته حوصله بچه هامم ندارم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتری که میری حتما باید حرفه ای باشه کی هست دکترت 

چون اگه اشتباه تزریق کنه عوارص داره

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

مگه میگرن ات شدیه مثلا تهوع و حساسیت به نور وصدا هم داری

دکتری که میری حتما باید حرفه ای باشه کی هست دکترت چون اگه اشتباه تزریق کنه عوارص داره

والله متخصص مغز و اعصاب هست و در زمینه میگرن و بوتاکسش معروف هستند بیست سال هم تحربه دارند. واقعا به اخر خط رسیدم که میخوام بوتاکس کنم من ادمی هستم که حتی یه استامینوفن هم سر خود نمیندازم. ولی این چند سال اخیر حداقل هر دو هفته یکبار میگرنم عود کرده

والله متخصص مغز و اعصاب هست و در زمینه میگرن و بوتاکسش معروف هستند بیست سال هم تحربه دارند. واقعا به ...

دلیل میگرن ات چی بوده

من خودم سوگ مادرم و  بچکی خواهرم

دلیل میگرن ات چی بودهمن خودم سوگ مادرم و بچکی خواهرم

والله فکر کنم ارثی هست چون دو تا خواهر هم دارم اونا هم دچار میگرن میشن. وقتی کمی گرسنه میمونم بد خواب یا کم خواب میشم. در تمام عروسی ها و مجالسی که نور و سر و صدا زیاد هست حتما میگرنم عود میکنه. 

مگه میگرن ات شدیه مثلا تهوع و حساسیت به نور وصدا هم داری

اره دقیقا این علایم رو دارم. تهوع ببخشید استفراغ و حساسیت شدید به نور و صدا. در حالت عادی هم احازه نمیدم لامپ زیاد روشن باشه. 

پس حتما یه دکتر خوب باید این کار رو بکنه دکتری که شناخته شده باشه 

اول در مورددکترت تحقیق کن.. اسمشو نمیگی؟؟

شما که تجربهرمیگرن داری بنظرت میشه با تراپیس درمانش کرد؟؟ من اگه یه همراه و همدرد داشتم این درد تموم میشد 

چون وقتی استرس دارم اینجوری میشم و بهم می ریزم

شما که تجربهرمیگرن داری بنظرت میشه با تراپیس درمانش کرد؟؟ من اگه یه همراه و همدرد داشتم این درد تموم ...

اره استرس و ناراحتی هم تشدیش میکنه. سعی کن در اجتماع باشی. و همیشه خودت رو مشغول کن. حتما شغلی چیزی داشته باش. ورزش هوازی کن