2789
عنوان

یه لحظه میاین

91 بازدید | 12 پست

میگم من وقتی مادر شوهرم یه چیزی بهم میگه واقعا دلم نمیخواد اون کارو کنم مثلا من وقتی میرم خونشون بهم میگه خونمو یه جارو میکشی اخه من هم ظرفاشونو میشورم هم اینکه ناهار و شام شون رو میزارم ، همه کاراشو من میکنم 

بنظرتون چیکار کنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خودتو بزن به خنگی اگر جواب نمیده بگو آخ کمرم خلاصه از این چیزا هی ناله کن 

اگرم باز جواب نداد کمتر برو اونجا ،میریم کارارو بد انجام بده ،غذا بدمزه درست کن ،بد جارو بزن و...

اگر انجام بدی خدا خیرت بده اگرم نه که نمی‌دونم چی بگم 

من مامانم عروس بزرگست خیلی دوسش دارن و خب احترام احترام میاره 

با 44 سال سن هر سال عید و تابستون میریم با این که یه عمه مجردم دارم نمیزاره اونا کار بکنن غذا پختن شستن ظرفها و تمیز کردن آشپزخونه با مامانم جمعیت مون هم خیلی خیلی زیاد مثلا میبینی باید واسه 70 80 نفر غذا درست بکنه 

اما جارو یا حالا گردگیری عروسای دیگه انجام میدن

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست میگه چشمات کباب بود من لر بی دفاع 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره بردش خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره من جون میدم برای این تیم🐳 ما دهه هشتادیا نسل جززززغاله ایم نه ؟ گرونی و تحریم دیدیم ، کرونا رو دیدیم ، زلزله و قحطی دیدیم ، حرومزاده ی خوک صفتی مثل ترامپ دو قطبی دیدیم ولللی بازم زنده ایم خداوندم که قربونش برم جهنم شو این دنیا کشیدیم حداقل اونور برامون کد تخفیف ویژه بزنه بندازه تو یکی از طبقه های بهشت

خودتو بزن به خنگی اگر جواب نمیده بگو آخ کمرم خلاصه از این چیزا هی ناله کن اگرم باز جواب نداد کمتر بر ...

یه بار بهم گفت که اون ظرفو بده بهم منم واقعا کمرم درد میکنه به دخترش که کنارم نشسته بود گفتم که بده اونم داد ، بعدش غر زد که تو به حرفم گوش نمیدی رو حرفم اب میکشی ، منم بهش گفتم که اخه کمرم درد میکنه هی غر زد ، نامزدم هم هیچی بهش نگفت با اینکه اونجا بود 😕

یه بار بهم گفت که اون ظرفو بده بهم منم واقعا کمرم درد میکنه به دخترش که کنارم نشسته بود گفتم که بده ...

پس یا بزن ظرفارو بشکن یا غذا بد درست کن 

بعدم کمتر برو خونشون نامزدید دیگ از اول انگار ببخشید خدمتکار گرفتن بجا عروس حداقل یذره احترامت نکردن تازه وارد خانوادشون شدی 

اگر انجام بدی خدا خیرت بده اگرم نه که نمی‌دونم چی بگم من مامانم عروس بزرگست خیلی دوسش دارن و خب احتر ...

منم طرز فکر اینطوریه ولی خواهرم اینا میگن که دیر برو اونجا زود بری باید غذا شونو درست کنی نمیدونم واقعا چی درسته !

منم طرز فکر اینطوریه ولی خواهرم اینا میگن که دیر برو اونجا زود بری باید غذا شونو درست کنی نمیدونم وا ...

زندگی شماست نه خواهرت اینا راهنمایی گرفتن ازشون داخل ارتباط با خانواده شوهر باعث میشه اذیت بشی شما عقب داری که تصمیم درست رو بگیری عزیز دلم دیرم نرو سر وقت برو مطمئن باش مادرشوهرت به فکرت هست

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست میگه چشمات کباب بود من لر بی دفاع 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره بردش خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره من جون میدم برای این تیم🐳 ما دهه هشتادیا نسل جززززغاله ایم نه ؟ گرونی و تحریم دیدیم ، کرونا رو دیدیم ، زلزله و قحطی دیدیم ، حرومزاده ی خوک صفتی مثل ترامپ دو قطبی دیدیم ولللی بازم زنده ایم خداوندم که قربونش برم جهنم شو این دنیا کشیدیم حداقل اونور برامون کد تخفیف ویژه بزنه بندازه تو یکی از طبقه های بهشت