2777
2789
عنوان

خیلی‌ حسودیم میشه

121 بازدید | 14 پست

من با به نفر رفتم رابطه فقط یه شماره داد بهم که من چون اسمشو سیو کرده بودم نفهمیدم تازه فهمیدم بجای اسمش نقطه گذاشته بود پرفایل خودشم نبود .من واقعا چون اولین رابطه بود با تمام صداقت و عشق واقعی رفتم جلو  باهام کات کرده بخاطر یه دکتر منو بلاک کرده با شماره اصلیش که اسم و عکس خودشه باهاش حرف میزنه پبجشم دی اکتیو کرده و من براش هیچی نبودم هیچی خیلی دارم درد میکشم 

همه چیز درست میشه

پسر جماعت همینه ذاتش اینجوریه 

غصشو نخور بدرک لیاقتتو نداشته 😐😐

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر جماعت همینه ذاتش اینجوریه غصشو نخور بدرک لیاقتتو نداشته 😐😐

اینجوری دلم آروم نمیشه دلم میخواد پشیمون بشه دلم میخواد هرکاری که باهام کرده سر خودش بیاد 

همه چیز درست میشه

اینجوری دلم آروم نمیشه دلم میخواد پشیمون بشه دلم میخواد هرکاری که باهام کرده سر خودش بیاد

پشیمون که نمیشه 

ولی کارمای دلت که شکسته رو پس میده 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

💔💔امضات

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

همکار خواهرم یه آقاییه،شیش سال عاشق یه دختری بود آخرش ولش کرد رفت با یه دکتر،اونم خیلی درد کشید،ولی پسره هم دختره رو ول کرد،بعد که برگشت گفت دیگه نمیخوامت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

ممکنه گذر این روزها سخت باشه، اما همین تجربه بهتون کمک میکنه برای ارتباطی پایدار و سالم آینده !!  بهش دامن نزن و به جلو حرکت کن...🌱💪

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

همکار خواهرم یه آقاییه،شیش سال عاشق یه دختری بود آخرش ولش کرد رفت با یه دکتر،اونم خیلی درد کشید،ولی ...

بخدا منم وقتی به کم ماه باهاش کات بودم به دکتر بهم پیشنهاد داد قبول نکردم چون اونو دوسش داشتم بعد این اینجوری اومد منو خورد کرد خیلی دلم شکسته 

همه چیز درست میشه

ممکنه گذر این روزها سخت باشه، اما همین تجربه بهتون کمک میکنه برای ارتباطی پایدار و سالم آینده !! به ...

می‌دونم تجربه شده ولی من واقعا دلم شکسته از اینکه من واسش فقط به دختر بودم که خوش بگذرونه بعد سه سالم ولش کنه 

بودو نبودم واسش فرقی نکنه در حالی که من بهش گفتم اولین بارمه من عاشقش بودم خیلی واسم سخته 

همه چیز درست میشه

بخدا منم وقتی به کم ماه باهاش کات بودم به دکتر بهم پیشنهاد داد قبول نکردم چون اونو دوسش داشتم بعد ای ...

میدونم تحملش سخته ولی واقعا راست میگن که گذر زمان درستش میکنه،باید بزاری زمان بگذره و کم کم دردش تو قلبت کمرنگ بشه،سعی کن خودتو مشغول کاری کنی،خییییلی موثره،وقتی مشغول کاری هستی کلا مغزت متمرکز میشه روی اون کار و نمیتونه به چیزای الکی فکر کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
می‌دونم تجربه شده ولی من واقعا دلم شکسته از اینکه من واسش فقط به دختر بودم که خوش بگذرونه بعد سه سال ...

تا اینجا یه خراش بود و تمام شد، ازین لحظه شمایی که باعث التهاب یا التیام اون میشید!!

متاسفانه اینها مسائل تکراری این سنین هستن که در مسیر زندگی هر کدوم از ماها ممکنه به نحوی پیش بیاد، هرچقدر وابسته، هرچقدر عاشقانه و ... هم باشه یه روزی رنگ میبازه!!

مراقب خودتون باشید و سعی کنید این مدت تمام وقت مشغول کنید خودتون رو تا از ملکه‌ذهنتون آروم آروم خارج بشه!! با چک کردن و پیگیری کارهاش فقط بیشتر اون رو در ذهنتون جا میدید و حذفش سخت‌تر میشه!!

ضمنا اون شازده ممکنه دوباره جنتلمن بازی در بیاره و برگرده، چون قلق‌های هم رو بلد هستید پس برای اون ساده خواهد بود به دست آوردن مجدد شما!!

نکنه دوباره این سیکل معیوب رو تکرار کنید، این دفعه هم مجدد آسیب می‌بینید.

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.