2821
2789

به چیم فکر کردی سر ظهری 

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست میگه چشمات کباب بود من لر بی دفاع 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره بردش خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره من جون میدم برای این تیم🐳 ما دهه هشتادیا نسل جززززغاله ایم نه ؟ گرونی و تحریم دیدیم ، کرونا رو دیدیم ، زلزله و قحطی دیدیم ، حرومزاده ی خوک صفتی مثل ترامپ دو قطبی دیدیم ولللی بازم زنده ایم خداوندم که قربونش برم جهنم شو این دنیا کشیدیم حداقل اونور برامون کد تخفیف ویژه بزنه بندازه تو یکی از طبقه های بهشت

خب دیگ از اینک اومد روز ولنتاین داد و گفت ولنتاین مبارک اونم استوری کرد یه ملت دیدن ناراحت شدم اخه و ...

داداش منم ولنتاین کادو میده منم گاها پستش کردم😁

البته مجرده. حالا کادوش چی بود؟ شاید دیده جنس خوبیه گفته دوتا بگیرم خواهرم هم داشته باشه. بالاخره خواهرشه دوسش داره. ولنتاینم بهونه بوده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

داداش منم ولنتاین کادو میده منم گاها پستش کردم😁البته مجرده. حالا کادوش چی بود؟ شاید دیده جنس خوبیه ...

خب مجرده کارو دادن بد نیست ولی روز ولنتاین بری کادو خانومت ک خیلی همو دوس دارین از اونم بدی خواهرت کلر زشتیه میتونست متفاوت بگیره همینجوری بهش بده ن اینک بگ ولنتاین مبارک استوری کنه 

2790
2823
2791
2779
2792