2777
2789

عجیب بود 

در این مدت زندگی به گونه ای سپری شده که میتونم سالها بدون اونکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بده غمگین بمونم😔😔من این روزها برای هرچیزی هزار بار گریستم🖤چه جوانانی!میبینی چه جوانانی😔بسیاریشان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند🥺😔

فکر‌کنم فقط منم ناراحت نمیشم این کارکنه

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا

اگه ب اون هدیه می‌خرید ب من نمی‌خرید ناراحت میشدم ولی ب هر دومون بخره ناراحت نمیشم 

چ اشکال داره خواهرشه

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
اگه ب اون هدیه می‌خرید ب من نمی‌خرید ناراحت میشدم ولی ب هر دومون بخره ناراحت نمیشم چ اشکال داره خواه ...

ولنتاین روز عشق برا پارتنر ن خواهر خیلی فشارم اومد نگرفتم ازش دعوام کردم 

ولنتاین روز عشق برا پارتنر ن خواهر خیلی فشارم اومد نگرفتم ازش دعوام کردم

ی سال خونه خواهر شوهرم بودیم ولنتاین شوهرش برای زنش من و اون یکی خواهر شوهرام گل و هدیه ی شکل گرفت 

منم اگه بودم فکر میکنم کلا بازار رفتنش بخاطر خواهرش بوده این وسط گفته بزار واس منم بگیرهاما خب مهم ا ...

آخه ولنتاین ک روز خواهر نیست خواهرشم رفت عکس پیاما و هدیه رو استوری کرد ک نوشته بود ولنتاین مبارک 

ی سال خونه خواهر شوهرم بودیم ولنتاین شوهرش برای زنش من و اون یکی خواهر شوهرام گل و هدیه ی شکل گرفت

من ک از این کارا خوشم نمیاد میتونست برا خانومش هدیا بگیره اگ میخواست احترام بزاره برا بقیه گل

ولی اصلا خوشم نمباد از این کار خب روزای دیگ هدیشونو بدن ولنتاین ک روز خواهر و مادر نیست

اگه توی دوران مجردی هم براش میگرفت لابد یه چیزی خواهر برادری بینشونه همین

خب دیگ از اینک اومد روز ولنتاین داد و گفت ولنتاین مبارک اونم استوری کرد یه ملت دیدن ناراحت شدم اخه ولنتاین کی ب خواهر تبریک میگه