من با شوهرم مشکل دارم یه پسر ۲۰ ماهه هم داریم ۱۴ ساله ازدواج کردیم هر کاری کردم دیگه نشد باهاش زندگی کنم و الان تصمیم ب طلاق گرفتم اونم راضیه ب طلاق و منو نمیخواد فقط میگه ب خاطر بچه دارم باهات زندگی میکنم ..اینم بگم هیچی بین مون نیست و هم خونه هستیم حاضر ب مشاوره و زوج درمانی هم هیچوقت نبوده خیانت و بی اعتمادی هم تو زندگی مون بوده دیشب بهش گفتم راضیم توافقی جدا شیم ولی میگه نه من ک تورو نمیخوام ولی باید ب خاطر بچه زندگی کنیم ک زندگیش خراب نشه منم میگم برای بچه این زندگی بدتره ک هر روز دعوا و تنش ببینه و روانش بهم بریزه ...شما بودین چیکار میکردین به خاطر بچه میموندید یا جدا میشدید؟
به خاطر بچه جدا میشدم مطمئن باش چند سال دیگه زندگیتون بدتر بشه هم تو و هم شوهرت تقصیرارو می اندازین گردن بچه میدونین وقتی بزرگ بسه چه ضربه روحی بدی می خوره الان که بچه است تمومش کنید هم برای خودتون هم احساسات بچه
بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
جدی میگی یعنی نفهمید مشکل اصلیش چیه !!یه روانشناس دیگه برو بی دلیل نمیشه ،مگه اینکه یکی داره پرش میک ...
اره ب خدا ..گفت این آدم خود شیفته اس همیشه تو رو مقصر میکنه و از ازار دادن تو لذت میبره ...واقعا هم همینه درست گفت الانم ک ب اینجا رسیده میگه من کاری نکردم تو زندگی منو بچمو خراب کردی
منم از همین میترسم میترسم بچم بزرگ بشه بگه چرا جدا نشی میترسم بگه چرا بخاطر من تحمل کردی هم خودتو دا ...
قعطا همینطور میشه چون هر چی زمان بگذره تنش بین تو و شوهرت هم بیشتر میشه دعوا میشه و همه اینارو بچه می فهمهه و از اوجایی که فقط مثل همخونه می مونین و سابقه خیانت داشته احتمالا بازم هم تکرار کنه از خودت بپرس با اینکه کاری به کار هم ندارین اگه بهت خیانت کنه می تونی تحمل کنی
بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
قعطا همینطور میشه چون هر چی زمان بگذره تنش بین تو و شوهرت هم بیشتر میشه دعوا میشه و همه اینارو بچه م ...
خیلی خستم بخدا اونقدر ک اگه الان ایده آل من بشه باز دلم چرکیه ازش ...نه محبت داره نه توجه میکنه نه من اولویتشم نه بهم پول میده تو رابطه هم ضعیفه و فقط فکر خودشه بخدا ب جون بچم اینقدر بهش گفتم منو ببین فایده نداشت ...منم از روی نیاز و فشاری ک روم بود اشتباه کردم با یه نفر چت کردم و اون دید از همونجا بهم میگه خراب ...نمیخوام خیلنت و توجیه کنم ولی منم نیاز دارم تا کی دیگه صبر کنم ب امید درست شدنش میخوام جدا شم ک اینجوری میکنه😭