2777
2789

پتو که اصلا 

اگه بیرون باشی وقتی می داشته باشی دم صبح خنک‌تر میشه و نیاز به دور پیچ 

ولی در کل هوا بهاری و عالی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هوایخ نیس ولی پتولازمه گلم

ما قرار بود با تور اون هفته بیایم قم 

کنسل شد انداختن برا 22 مهر 

مامانم سن ش بالای 

تو حسینیه هم میبرن 

نمی‌دونم هوا چه جوری زیاد وسیله برندارم چون حمل ش با خودمه

ما قرار بود با تور اون هفته بیایم قم کنسل شد انداختن برا 22 مهر مامانم سن ش بالای تو حسینیه هم میبرن ...

ببین پتو و اینا که سخته اصلاً نمی‌تونید بردارید دو تا پتوی مسافرتی بردار یه شلوار و سویشرت هودی طور هم بردارید برای مادرت که شب اگر خواست بخوابه سردش شد بپوشه و بخوابه اونجوری با پتو مسافرتی اگر لباس گرم بپوشه اصلاً سردش نمی‌شه حمل کردنشم آسونه اگرم تو روز دیدید هوا براش سرده که می‌پوشه دیگه راحت

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ما قرار بود با تور اون هفته بیایم قم کنسل شد انداختن برا 22 مهر مامانم سن ش بالای تو حسینیه هم میبرن ...

حسینیه گرم میشه ولی ی پتوبهاری بردار

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
مرسی عزیزم از راهنماییت

قربونت رفتی برای من دعا کن حتما بگو‌کمکم کنه این ماه باردار باشم 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
چشم اگه قابل باشم

فدات شم .سفر بی خطر