2789
عنوان

بیاین لطفا🥲💔

89 بازدید | 16 پست

امروز تاریخ و اقتصاد و دفاعی میپرسه ( دهم انسانی) 

بقیه رو گفتم یکاریش میکنم تاریخ بخونم لاعقل دیشب یه دور همینطوری خوندم بعد گرفتم خوابیدم چون خوابم بود شب قبل واسه منطق نخوابیده بودم الانم هرچی میخونم بس حجمش زیاده تو مخم نمیره 💔

چیکار کنم؟ 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نخونش به معلم بگو دفعه بعد جبران میکنم 

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

نخونش به معلم بگو دفعه بعد جبران میکنم

نخونم؟ 

حاجی وقتی همه خوندن بگم چرا نخوندم 

بگمم مریض بودم میگه آدم مریض مدرسه نمیاد 

و.... 

نخونم؟ حاجی وقتی همه خوندن بگم چرا نخوندم بگمم مریض بودم میگه آدم مریض مدرسه نمیاد و....

بنظرت میتونی بخونی ؟ وقت میکنی ؟ اگه وقت میکنی بشین بخون . اگه نگران این بودی که بقیه خوندن و تو نخوندی که خب زودتر میخوندی
بهونه نیاز نیست بگی بگو دفعه بعد جبران میکنم ، اگرم پرسید چرا نخوندی سرتو بنداز پایین بهونه نیار بگو خانوم دفعه بعد اولین نفر از من بپرس جبران میکنم

البته بعدا نیای بگی اره تو گفتی نخون و من نخوندم فلان شد و بهمان شدا . اگه میتونی بشین بخون . هیچی گردن من نیست هرچی بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

تقریبا تا ۱۱ و نیم وقت دارم قبل از اینکه برم

تا 11 و نیم وقت داری خب بشین بخون دیگه :|

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنظرت میتونی بخونی ؟ وقت میکنی ؟ اگه وقت میکنی بشین بخون . اگه نگران این بودی که بقیه خوندن و تو نخو ...

نمیدونم والا تا جایی وقته میخونم

نمیدونم والا تا جایی وقته میخونم

چند صفحشو بخون بعد بگو خانوم وقت کردم این چندصفحه رو بخونم از این چندصفحه بپرس . هی اصرار کن بگو از اینا بپرس تا راضی شه بگو دفعه بعد جبران میکنم

دبیرستان فضاش فرق میکنه معلما بعضی وقتا راه میان با دانش اموز

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ت۰نگاه عزیزم 

امسال مصاحبه داشتم فکر میکردم فرداشه نگو یه روز توش اشتباه کرده بودم و اصلاااانمیتونستم خودمو برسونم به همشوننن

چکار کردم ؟

رفتم روی اون درسی که بلدم وقت گذاشتم و نتیجه اش هم عااالی شد 

پس آروم باش و یا علی بگو رو شروع کن 

ت۰نگاه عزیزم امسال مصاحبه داشتم فکر میکردم فرداشه نگو یه روز توش اشتباه کرده بودم و اصلاااانمیتونستم ...

بگم یه مشکلی پیش اومد

که نتونستم بخونم ( هنوز کتابام نیومده کامل) 

بگم با اینکه کتاب نداشتم برگه چاپ کردم اما نشد 

ولی برای جلسات بعد جبران میکنم