2777
2789
عنوان

زیارت عاشورا شهید نوید صفری

71 بازدید | 7 پست

خانوما کسی هست امروز یه دونه زیارت عاشورا به نیابت از شهید نوید صفری هدیه به امام حسین بخونه واسه حل مشکل شوهرم ؟ منم به نیت شما میخونم زیارت عاشورا 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

سلام من میخونم واست...اسم من لیلاس زیارت عاشورا رو به نیت اینکه به عشقم برسم واسم بخون لطفا🥺

ای دلبرِ ما،یا دل بَرِ ما فِرِست،یا دلبرِ ما:)...طلاق همیشه آخرین راهه لطفا انقدر راحت اسمش رو نیارین! من زخم طلاق خوردم و میگم اصلا خوب نیست💔😔...جهان اصالت را ستایش میکند♡:)!یاشاسین ارومیه،بژی مهاباد✌️💯از یه خانواده اصیل و پر جمعیت ۸ نفره😁۳ تا داداش غیرتی دارم و ۲ تا خواهر کوچیکتر از خودم عاشق آرین کوچولو ام(برادرزادمه😘) ،بیکارم و بی عار 😂💔😎میخواستم ادامه تحصیل بدم نزاشتن و اینگونه بود که ما دیپلمه ماندیم! البته دیپلم ردی😁👩‍🦯خُب دیگه بیشتر از این اطلاعات نمیدم بسه تونه دیگه پر رو میشین👻😼درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖،پایان شب سیه سپید است:)همه چیز یه روزی درست میشه من مطمئنم!🙃

سلام من میخونم واست...اسم من لیلاس زیارت عاشورا رو به نیت اینکه به عشقم برسم واسم بخون لطفا🥺

باشه عزیزم ، اسم شوهرم علیرضا هست ، دعا کن مشکلش حل بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه گلم...میگن واسه اینکه دعات مستجاب بشه با زبونی باید دعا کنی که باهاش گناه نکرده باشی مثلا من واسه شما دعا کنم مستجاب میشه شما واسه من دعا کنید هم همینطور(:

ای دلبرِ ما،یا دل بَرِ ما فِرِست،یا دلبرِ ما:)...طلاق همیشه آخرین راهه لطفا انقدر راحت اسمش رو نیارین! من زخم طلاق خوردم و میگم اصلا خوب نیست💔😔...جهان اصالت را ستایش میکند♡:)!یاشاسین ارومیه،بژی مهاباد✌️💯از یه خانواده اصیل و پر جمعیت ۸ نفره😁۳ تا داداش غیرتی دارم و ۲ تا خواهر کوچیکتر از خودم عاشق آرین کوچولو ام(برادرزادمه😘) ،بیکارم و بی عار 😂💔😎میخواستم ادامه تحصیل بدم نزاشتن و اینگونه بود که ما دیپلمه ماندیم! البته دیپلم ردی😁👩‍🦯خُب دیگه بیشتر از این اطلاعات نمیدم بسه تونه دیگه پر رو میشین👻😼درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖،پایان شب سیه سپید است:)همه چیز یه روزی درست میشه من مطمئنم!🙃

منم به یه نیت هرروز میخونم ان شاالله همه حاجت روا شید

عزیزم لطفا واسه شوهرم دعا کن موضوع خیلی حیاتیه اسمش علیرضا هست 

سلام عزیزم بعد از نماز ظهر واسه ی حل مشکل شوهرت زیارت عاشورا خوندم...منتظریم بیایی بگی همه چی درست شد🫠