2777
2789
عنوان

مادر شوهر بد

363 بازدید | 22 پست

مادر شوهرم هرچی بهم میگه منم جوابشو با احترام خنده میدم یا شوخی  مادرش از رو نمیره الان خونه خریدیم فهمیده اسم منه زنگ زد گفت بزن نام پسرم فردا تو نباشی بلاخره زن میگیره یکی دیگه میاد خونت هیچی نگفتم خودم به شوهرم گفتم گفت زد زیر گفت بیا رو در رو کن الان نمیدونم چطور خودم بکوبم بهش برا این حرفش چطور بگم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بگو هر کی دروغ بگه خدا بزنه به کمرش 

یا هر کی دروغ بگه خررررره😂

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 غروب غم انگیز تهران روز۱۴ تیر ۱۴۰۵ هیچ وقت فراموش نمیکنم😭🖤🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

و دقیقا هم بعد میزنه زیر حرفاش و شروع به غش کردن و ای قلبم ای قلبم می کنه.پسراش بترسن ادامه ندن

خیلی بده ولی شوهرم باهاش زنگ زد دعوا کر.د قهر کرد بعد به من میگه زنگ زن میگه مامان ببخشید 😂

فردا خودتون پسرتون ازدواج کن میشید یه مادرشوهر بعد تعصب پسرتونو میکشید حرس شو میخورید عروس تون براپس ...

والله چه مادرشوهر باشی چه مادرزن یا هر شخصیت دیگه 

دروغ و دو به هم زنی و چزوندن کار درستی نیست 

زنیکه باید از گیس سفیدش خجالت بکشه بی عرضه زده زیر حرفش...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 غروب غم انگیز تهران روز۱۴ تیر ۱۴۰۵ هیچ وقت فراموش نمیکنم😭🖤🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

والله چه مادرشوهر باشی چه مادرزن یا هر شخصیت دیگه دروغ و دو به هم زنی و چزوندن کار درستی نیست زنیکه ...

زده زیر حرفش ولی اونم تعصب پسرشو میخور خدایی نکرده به مشکل بخورن سرمایه پسرش میشه بادهوا