2821
2789
عنوان

خیلی ترسیدممم

239 بازدید | 16 پست

بچه ها بنظرتون دلیلش چیه امشب خیلی خواب عمیقی بودم و یهو از خواب پریدم و دقیقا همون لحظه اذان شروع به خوندن کرد 

و ادم نماز خونی هم نیستم

چرا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نشونه چیمن چندروزی هم هست حاجتمو نداد و اصلا انگاری قهر و ناراحت بودم ازش

مگه از خدا طلبکاری؟ بابا این پنبه رو از گوشتون دربیارین خدا با دعا و نیایش به کسی چیزی نمیده. باید کار کنی زحمت بکشی خدا برکت بهت میده. اگه اینجوری بود که مردها هم خونه می نشستن دعا میخوندن از آسمون روزی بباره. ترو خدا فکرتون رو عوض کنین. کی میخواهین بدونین دنیا و کائنات بر مدار کار و تلاشه. مگه خدا تو قرآن نگفته انسان چیزی جز سعی و تلاش نیست! خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

مگه از خدا طلبکاری؟ بابا این پنبه رو از گوشتون دربیارین خدا با دعا و نیایش به کسی چیزی نمیده. باید ک ...

نه عزیزم اخه بحث اینا نیست دوسال التماسش کردم برا چیز مهمی نشد ک نشد ک نشد همه تلاشمو کردم

نه عزیزم اخه بحث اینا نیست دوسال التماسش کردم برا چیز مهمی نشد ک نشد ک نشد همه تلاشمو کردم

اگه واقعا واقعا واقعا تلاش کردی و نشد پس لابد خیری درش بوده که بعد حتما میفهمی و اگه تلاش نکرده از خدا چیزی خواستی که میشه طلب! 

آره به نماز عزیزم

برای حاجت روایی هم

چند نفر باهم جمع شوید حدیث کسا بخوانید خیلی تأثیر دارد
و این که ۲ تا یاسین در روز سه شنبه بخوان برای شهید سید مجتبی صالحی اگر حاجت ات را گرفتی، سه شنبه بعد دوباره یک یاسین بخوان