2777
2789
عنوان

خیلی ترسیدممم

238 بازدید | 16 پست

بچه ها بنظرتون دلیلش چیه امشب خیلی خواب عمیقی بودم و یهو از خواب پریدم و دقیقا همون لحظه اذان شروع به خوندن کرد 

و ادم نماز خونی هم نیستم

چرا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نشونه چیمن چندروزی هم هست حاجتمو نداد و اصلا انگاری قهر و ناراحت بودم ازش

مگه از خدا طلبکاری؟ بابا این پنبه رو از گوشتون دربیارین خدا با دعا و نیایش به کسی چیزی نمیده. باید کار کنی زحمت بکشی خدا برکت بهت میده. اگه اینجوری بود که مردها هم خونه می نشستن دعا میخوندن از آسمون روزی بباره. ترو خدا فکرتون رو عوض کنین. کی میخواهین بدونین دنیا و کائنات بر مدار کار و تلاشه. مگه خدا تو قرآن نگفته انسان چیزی جز سعی و تلاش نیست! خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

مگه از خدا طلبکاری؟ بابا این پنبه رو از گوشتون دربیارین خدا با دعا و نیایش به کسی چیزی نمیده. باید ک ...

نه عزیزم اخه بحث اینا نیست دوسال التماسش کردم برا چیز مهمی نشد ک نشد ک نشد همه تلاشمو کردم

نه عزیزم اخه بحث اینا نیست دوسال التماسش کردم برا چیز مهمی نشد ک نشد ک نشد همه تلاشمو کردم

اگه واقعا واقعا واقعا تلاش کردی و نشد پس لابد خیری درش بوده که بعد حتما میفهمی و اگه تلاش نکرده از خدا چیزی خواستی که میشه طلب! 

آره به نماز عزیزم

برای حاجت روایی هم

چند نفر باهم جمع شوید حدیث کسا بخوانید خیلی تأثیر دارد
و این که ۲ تا یاسین در روز سه شنبه بخوان برای شهید سید مجتبی صالحی اگر حاجت ات را گرفتی، سه شنبه بعد دوباره یک یاسین بخوان