2777
2789
عنوان

خدایا شکرت

61 بازدید | 6 پست

امروزم چه پر روزی بود

وقتی تصمیم میگیری توی مسیر درست تر گام برداری خدا شونه به شونت راه میره و مشکلات رو کنار میزنه.

خدایا بابت بودنت شنیدنت همراه بودنت ممنونتم

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

الهی شکر. همیشه پر روزی باشی.

الان که حال دلت خوبه و به خدا نزدیکه دلت برای شاغل شدن منم دعا کن.خداکنه در روزی با یه کار مناسب، به روی منم گشوده بشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی شکر. همیشه پر روزی باشی.الان که حال دلت خوبه و به خدا نزدیکه دلت برای شاغل شدن منم دعا کن.خداکن ...

انشاءالله بهترین ها رقم بخوره برای همه

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
الهی شکر. همیشه پر روزی باشی.الان که حال دلت خوبه و به خدا نزدیکه دلت برای شاغل شدن منم دعا کن.خداکن ...

عزیزم یه نکته ایم بگم اینجا.روزی فقط مال نیست منم در کل منظورم موضوع مالی نبود نعمتای دیگه رو اشاره کردم.کنجکاو شدم بدونم دکترای چه رشته ای رو داری که بازار کار نداره، البته اگر ایرادی نداره