2821
2789
عنوان

اینترنت

258 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها خوبین؟ بچه ها من فیلم های درسی تو تل زیاد باز میکنم و خب گاهی وقت ها هم اینستا میرم ،ینی میشه بعضی وقت ها هفته ای یا دو هفته یه بار ۱۰۰ تومن نت بخرم ،میخوام ازتون بپرسم کسی که تجربه داره،به نظرتون همین نت همراه به صرفه هس یا مودم بخرم؟ اگه کسی میدونه بگه لطفا و این که کلا مودم اگه خوبه چه برندی خوبه من تهرانم و در مقایسه با نت همراه ماهی چه قد باید هزینه کنم که از اون هفته ی ۱۰۰ تومن کمتر شه،اخه یه دوست داشتم ۴ نفر بودن همشون هر روز هم زمان تو اینستا بودن با وایفای ولی ماهی خیلی کم پول میدادن و سرعتش عالی بود،لطفا اگه کسی میدونه بهم بگه ممنونم ازتون

مودم نمی‌دونم ولی میتونی فیلماتو با نت نامحدود دان کنی..ما مودم رو شارژ نکردیم دیگه برا ما ضرر بود :/

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برو توی سایت شرکت‌هایی که منطقه تون رو ساپورت میکنن، طرح ها بسته هاشون نگاه کن

قیمت اینترنت روی خط تلفن کمتر از نت های سیم کارتیه

برند مودم هم DLink خوبه، اگه روی خطه

برا فیبرنوری نمیدونم

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
من الان اشتراک یک ساله گرفتم دومیلیون و ششصد تومن ولی هزار و هشتاد گیگ هست

الان اینو گرفتی مثلا قشنگ استفاده میکنین بعد همون یک سال تموم میشع یا مثلا زیاد استفاده کنی به یک سال نمبکشه؟

الان شما دارین مودم خوبه ؟

اره چرا بد باشه؟

ولی باید ببینی منطقه ای که هستی خط تلفنا قدیمیه و پهنای باندش کمه یا نه مشکلی نداره

ببین مصرف حجمی در ماه چقدره و قیمتشو با نت شرکتی مقایسه کن

هرطرحی بخوای میتونی بخری

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
نت نامحدود همون ۲ شب تا ۵ صبح و میگی؟

۲ تا هفته.. یه مدل دیگه م هست ۱۰۰ گیگ،یک شب تا ۱۱ صبح 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

الان اینو گرفتی مثلا قشنگ استفاده میکنین بعد همون یک سال تموم میشع یا مثلا زیاد استفاده کنی به یک سا ...

برامون کافیه ترافیک اضافه نمیگیریم

البته واسه کسی میصرفه که همش خونه باشه اینکه زیاد بیرون باشی همون سیستم هایی که قابل حمل و نقل باشه بهتره 

من با چت جی پی تی که صحبت کردم بهم گفت همین که میگیری ای دی اس ال قدیمی هست به صرفه تر هست واست

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز