2777
2789
بخر،، امروز کاهشی بودهمن امروز دست دو گرفتم که برای خرید خونه بفروشیم..

من حقیقتش واسه سرمایه گذاری می خوام یه روز واسه خرید خونه بفروشم خیلی تلاش کردم این مقدار پول بدست اورد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من حقیقتش واسه سرمایه گذاری می خوام یه روز واسه خرید خونه بفروشم خیلی تلاش کردم این مقدار پول بدست ا ...

منم همسرم کل پس اندازش بوده،، واقعا شرایط سختیه

خونمون  رو که بیست سال ساخت بود و بدون اسانسور فروختیم و الان رهن تو نوساز نشستیم و نمیدونم صاحبخونه موعد قرارداد چقدر بخواد ازمون مه میشه بمونیم یا نه،،،

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
من حقیقتش واسه سرمایه گذاری می خوام یه روز واسه خرید خونه بفروشم خیلی تلاش کردم این مقدار پول بدست ا ...

ربع سکه غیر بانکی بخر اجرت و مالیات نداره و سود طلافروش خیلی جزئی هست و برای سرمایه گذاری خیلی خوبه 

میگن چند روز اصلاح قیمت داره ولی کسی نمیدونه تا چه حد و روز دقیقش تا کی هست 

با توجه به اخبار سیاسی جهان و ارز پاشی و پیش فروش سکه در ایران مقداری داره اصلاح میکنه 

ولی این رو بدون که تا عید بالاتر میره 

پس دست دوم درحدنو، که خیلی کم استفاده شده و جلا و زیبایی خودسو هم داره بگیر

من یه خانومی طلا گرفته بود برای اینکه وام بگیره از بانک، نمیدونم ظاهرا از این امانات میزارن بانک

اومد فروخت دیدم خیلی تنیز و درحدنو و بدون خش هست گرفتم 

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
منم همسرم کل پس اندازش بوده،، واقعا شرایط سختیهخونمون رو که بیست سال ساخت بود و بدون اسانسور فروختی ...

انشالا هممون به آرزوهامون به اون خونه ای که عرفه باب دله برسیم ❤️ طلا یهو نکشه پایین بیچاره شیم منم برا خریده طلا فردا میرم

انشالا هممون به آرزوهامون به اون خونه ای که عرفه باب دله برسیم ❤️ طلا یهو نکشه پایین بیچاره شیم منم ...

ایشالله پربرکت باشه براتون

ربع سکه غیر بانکی بخر اجرت و مالیات نداره و سود طلافروش خیلی جزئی هست و برای سرمایه گذاری خیلی خوبه ...

مممنونم از راهنمایی.  میرم می خرم . بهتر از اینه پولم بی ارزش شه بزارم بانک بالاخره که میره بالا 

مممنونم از راهنمایی. میرم می خرم . بهتر از اینه پولم بی ارزش شه بزارم بانک بالاخره که میره بالا

اگر خریدی بایدبلند مدت حداقل یکسال نگه داری کنی نه اینکه این ماه بخری ماه بعد بفروشی 

هر ساله اوج گرفتن طلا از اخر ماه صفر شروع میشه و تا هفته اول عید بالاتر میره بعدش حدود سه چهار ماه کمی کمتر میشه و بعدش ثابت تا دوباره آخر ماه صفر شروع به اوج میگیره 

چرخه تکراری 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز