2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فکرکنم اوا از کامیار باردار باشه باهم ازدواج کنن

اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، که روزهای بی درد را زیستی ،برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام ،چایت را بنوش و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند....💔

ولی کاش هرچی‌میشه اخر فیلم‌خیلییییی خوب‌تموم‌بشه کث‌فقلمای قدیم ک‌همه چی ختم ب خیر میشد 

جدیدا نمیدونم چرا اصرار دارن اخر فیلم. ب بدترین نحو‌تمومش کنن مث‌فیلم تاسیان اینا واقعا افتضاح 

لطفاااا اگه تجربه نوشتن مقاله دارین بهم پیام بدین خیلی به کمک ینفر که تجربه داره نیاز دارم😔پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

من میگم سیاوش و کامیار با هم دعوا میکنن و همدیگرو میکشن.اخر سر اوا با آزاد ازدواج میکنه

نه آزاد که معلومه با مارال ازدواج میکنه

عطا هم ممکنه بمیره

اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، که روزهای بی درد را زیستی ،برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام ،چایت را بنوش و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند....💔

من بیشتر برای جزرومد کنجکاوم ازیاد رفته ام همینطور

جزر‌و مد که دیگه ادامه ش نمیاد 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...