2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فکرکنم اوا از کامیار باردار باشه باهم ازدواج کنن

اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، که روزهای بی درد را زیستی ،برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام ،چایت را بنوش و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند....💔

ولی کاش هرچی‌میشه اخر فیلم‌خیلییییی خوب‌تموم‌بشه کث‌فقلمای قدیم ک‌همه چی ختم ب خیر میشد 

جدیدا نمیدونم چرا اصرار دارن اخر فیلم. ب بدترین نحو‌تمومش کنن مث‌فیلم تاسیان اینا واقعا افتضاح 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
من میگم سیاوش و کامیار با هم دعوا میکنن و همدیگرو میکشن.اخر سر اوا با آزاد ازدواج میکنه

نه آزاد که معلومه با مارال ازدواج میکنه

عطا هم ممکنه بمیره

اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، که روزهای بی درد را زیستی ،برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام ،چایت را بنوش و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند....💔

من بیشتر برای جزرومد کنجکاوم ازیاد رفته ام همینطور

جزر‌و مد که دیگه ادامه ش نمیاد 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز