2777
2789

حالا همه ی جوونه ها روییدن بیرون🫣

حالا قراره چی بشه؟

گفت دو هفته شیو نکن ولشون کن

😪

چجوری تحمل کنم؟؟؟؟؟ اصلا قراره بریزن یا الکیه جلسه اول؟؟؟؟

راستی بهم گفتن ترمیم کننده یا زینک بزنم ک من هیچ کدومو نزدم، بخاطر همین موها رشد کرده؟ باید میزدم؟؟؟؟

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

عادیع تحمل کن دو هفته 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خب جلسه اول عادیه

چیش عادیه؟ این ک هیچ تغییری نکنه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

عادیع تحمل کن دو هفته

بعدش چی میشه؟؟؟؟ 🫠

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میریزه نگران نباش

عجولم خیلی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نگران نباش بعد ده روز شروع به ریزش میکنه

ده روز خیلیه🤢

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کلا اون قسمت با یکی دو جلسه نمیشه

حتی تغییرم نمیکنه؟؟؟؟؟ جلسات اولو دوم  منطورمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقد عجول و ناآگاهی 

عزیزم هرکی گفت لیزر روندش اینطوره ک از جلسه اول کامل ج میده چرت گرفته

جلسه اول اینجوره ک رشد میکنه و بعد ریزش پیدا میکنه 

جلسه سوم‌نتیجه قابل قبولی میده

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
بعدش چی میشه؟؟؟؟ 🫠

بعدش باز میری آروم آروم نازک میشه تعداد کم و بی جون و خودشون میریزن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چقد عجول و ناآگاهی عزیزم هرکی گفت لیزر روندش اینطوره ک از جلسه اول کامل ج میده چرت گرفتهجلسه اول این ...

نا آگاه؟؟؟؟؟؟؟ چقدر بد حرف میزنی...........

1
5
10
15
20
25
30
35
40