2777
2789
عنوان

باردارم یا ن

144 بازدید | 14 پست

امشب میشه هفته ازموعدم میگذره تقریبا دیروز ازمایش خون دادم منفی بود پس چرا نمیشم همه میگن بارداری هرچیدعانویس و زهرماره حتی جنسیتم میگن خرا یعنی من برا چی نمیشم نکنه باردارم لقاح دیر شده بعدا نشون میده?8ام ماه رفتم سونو میست ساده کوچیک داشتم و مایع ازاد تو لگن ک امپول بم زد چرک خوشک کن

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

آزمایش خون دقیقه نیستی

اخه 3ام همین ماه ببخشید رابطه داشتیم شوهرم روی دستمال ارضا شد خودشو پاک کرد دوباره دخول کرد میگم نکنه باردار شده باشم ولی هنوز زوده و نسون نده

جدی?از استرس چند روزه نمیتونم چیزی بخورم ن بخابم

آره عزیزم آزمایش دقیقه ولی شما که راحت باردار میشی سختتر جلوگیری کن، آیودی بذار

جواب آزمایشتم ببر پیش دکتر زنان بهت دارو بده پریود بشی

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹

آره عزیزم آزمایش دقیقه ولی شما که راحت باردار میشی سختتر جلوگیری کن، آیودی بذارجواب آزمایشتم ببر پیش ...

بخدا رفتم یعالمه کاندوم خریدم خدا کنه باردار نباشم حتما میرم زود دستگاه میزارم

بخدا رفتم یعالمه کاندوم خریدم خدا کنه باردار نباشم حتما میرم زود دستگاه میزارم

عزیزم نگران نباش فردا برو دکتر هم دارو بده هم راجع به آیودی اطلاعات بگیر چون همونجا تو مطب میذارن

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹