2777
2789
عنوان

کیا نمیتونن با مادرشون درددل کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 41 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دلم نمیخوام ناراحت بشی ولی واقعا تو تاپیک زدی از مادرت گلایه داری ولی بچه ی بی پناه رو با این پ ...

خب همین مادرم نمیزاره دیگه    میگم میخوام برم پیش بچم باشم درمانشو ادامه بدم   میگه تو نمیتونی  از پسش بربیای    بخدا نمیدونی مدلش چجوریه    شوهرمم دیوانست  بچرو نمیده بخاطر همین مادرم   میگه نگهش نمیدارن  مگه بی پدره

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
ازدواج کردم بچه دارم شوهرم از اونا بدتر بی احساس ترین خدا نصیبم کرده

ای بابا   به بچه هات یاد بده به مناسبتااهمیت بدن

بنظرم آره برگرد گناه داره بچه

نمیشه تو اون خونه برگردم    جونم در خطر بود و هست    باید خودم خونه رهن کنم  پولشم دارم  ولی میگه نمیشه امسالو رهن کردی سال بعد چیکارکنی   تنها چیکارکنی و  خرج بچرو از کجا بیاری و ...  شوهرمم میگه من نمیدمش بتو   

خودت واسه خودت تولد بگیر کادو بگیز

منظرمو میفهمی آدم دلش میخواد تو این دنیا به این بزرگی یکی دوسش داشته باشه یکی نگرانش باشه برا یکی مهم باشه خودمو که نمیتونم گول بزنم

نمیشه تو اون خونه برگردم جونم در خطر بود و هست باید خودم خونه رهن کنم پولشم دارم ولی میگه نم ...

مآدرس درست میگه اگر امنیت نداشتی باید با پلیس میومدی کارت پیش میبردی سخته تنهایی بچه بزرگ کردن

مآدرس درست میگه اگر امنیت نداشتی باید با پلیس میومدی کارت پیش میبردی سخته تنهایی بچه بزرگ کردن

همونم مامانم نزاشت   روزی که میخاستم ترک منزل کنم به پلیس زنگ زدم  مادرم گف نه قطع کن بد میشه برامون

کلا فضوله

منظرمو میفهمی آدم دلش میخواد تو این دنیا به این بزرگی یکی دوسش داشته باشه یکی نگرانش باشه برا یکی مه ...

میدونم چی میگی    منم مثل تو