2777
2789
عنوان

دلیلم واسه کات درسته

98 بازدید | 16 پست

من دو هفته با یک نفر آشنا شدم 

من ۲۳ و اون ۲۴ 

تو این مدت همه چی اوکی بوده وقت و هزینه گذاشته برام محبت کرده منم متقابلا سعی کردم محبتمو نشون بدم 

امشب چون هوا سرد بود و من تایم زیادی واسه بیرون بودن نداشتم دیتمون تو ماشین بود حتی برام گلم آورده بود بعدم شروع کرد به بوسیدن و دست زدن بهم با اینکه بهش گفته بودم تا یه مدتی دوست ندارم این اتفاق بیفته 

اومدم خونه حالم خیلی بد بود و نظرم راجعبش عوض شده بود 

بهش پیام دادم گفتم دیگه نمیخام ادامه بدم اونم بعد کلی اصرار گفت پشیمون میشی چون واقعا من دوست دارم 

چیکار کنم ؟ من دارم سخت میگیرم؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید بهش بگی دلیلتو و درسته ذهنت راجب به فرد عوض میشه ولی بهش بگو یعنی قشنگگگگگگ بفهمونش که خط قرمزت اینه که نمیخوای بهت دست بزنه تایم کمیم هست باهمین

و به نظرم اصلا درست نیست این کار یه فکرای عجیبی میاد تو سرت همه اینارو به نظرم باید بهش بگی کسی که پارتنر میشه دیگه شریک همه چیته و بید مسائلی که بهش مربوطه رو بهش بگی اینارو بگو و راجب به جوابش بیا بگوووو باز

ولی اگه میدونی دوست داره از دستش نده این روزا بی اعتمادی و خیانت و هزارجور کثافت کاری رواج پیدا کرده

باید بهش بگی دلیلتو و درسته ذهنت راجب به فرد عوض میشه ولی بهش بگو یعنی قشنگگگگگگ بفهمونش که خط قرمزت ...

راستش قبل از امشب تو چت یه اشاره هایی میکرد منم بهش هردفعه میگفتم نه وقتش نیست اونم میگفت باشه هروقت خودت آمادگیشو داشتی 

خدایی تو همین دو هفته هم خیلی هوامو داشته ولی راجع به این موضوع قانع نمیشه 

منم الان میترسم هدفش کلا یه چیز باشه از طرفیم میگم دوسم داره اونم به خاطر نیازشه لابد 

واقعا موندم🫠

راستش قبل از امشب تو چت یه اشاره هایی میکرد منم بهش هردفعه میگفتم نه وقتش نیست اونم میگفت باشه هروقت ...

مگه میشه؟

مگه داریمممم؟

ولی خب بیا واقعیتو بگم بت کسی که دوست داره به نظرت احترام میزاره کسی که دوست داره جلوی خودشو میگره و در آخر کسی که دوست داره به همین آسونی اولین باراتو خراب نمیکنه

خیلی سریع فاصله بگیر و گول نخور

اولین رابطته؟

مگه میشه؟مگه داریمممم؟ولی خب بیا واقعیتو بگم بت کسی که دوست داره به نظرت احترام میزاره کسی که دوست د ...

آره اولیشه

آره ته دل خودمم همینه 

به نظرم دوست داشتنی نیست و به قول شما داره گولم میزنه

آره اولیشهآره ته دل خودمم همینه به نظرم دوست داشتنی نیست و به قول شما داره گولم میزنه

دقیقا حالا دور از جون همون جمله که میگن خرت میکنه🥲ناراحت نشیاااا ولی طرف خیلی حرفه اییه که میدونه کی گل بده کی کادو کی محبت کنه🥲

دقیقا حالا دور از جون همون جمله که میگن خرت میکنه🥲ناراحت نشیاااا ولی طرف خیلی حرفه اییه که میدونه ک ...

نه عزیزم چرا ناراحت بشم 

فقط الان دلم واسه دل خوش کردنای این مدت میسوزه 

زنای زیادی هستن که امثال اینارو به خواسته شون برسونن

نمیدونم چرا میان با احساسات ما بازی میکنن

نه عزیزم چرا ناراحت بشم فقط الان دلم واسه دل خوش کردنای این مدت میسوزه زنای زیادی هستن که امثال اینا ...

ببین گلم باید هوشیار باشی یهو دیدی افتادی با یه نفر دلو دادی بهش اونوقت ک دیگه هرکاری بگه میکنی و پس‌فردا اون میره پی زندگیش و تو میمونی و افسردگی و هزارتا چیزدیگه به نظرم صب کن به وقتش ارزش خودتو خیلییی ببر بالا اصلا محل نده با هیشکی نرو تو رابطه فعلا

من سنم کمه ولی خیلی تجربه دارم از خودم نه هااا (چون تاالان وارد رابطه نشدم) از کسایی که دیدم همین دوستام یکیشون رابطه درست نداره به نظرم ازدواج یا گرفتن پارتنر مسابقه نیست که تو بگی فقط یکی داشته باشم الان دیگه همه پارتنر دارن ولی ار هر ۱۰نفر ۱نفر راضیه چون افتاده با یکی که ارزششو میدونه