2789
عنوان

چرا خسیسممم

171 بازدید | 26 پست

دست خودم نیست مثلا رفتم دیروز یه کت خریدم به نیت اینکه سرکار بپوشم بعد خیلی نازه الان هی میگم حیفم میاد بذارم تو کمد برای مهمونی های خاص اگه خراب بشه دیگ ندارم و فلانه ،دوس ندارم چیزی بخرم میگم ولش ضروری نیست فلانه دختر 24 ساله هستم متاهلم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وایییی🤣🤣🤣تعلیق میشدم 😂😂😂

اصلا  ی آن منحرفمون کردی یزید😁🤧🤣🤣🤣

هرگز گره ام از علمت واشدنی نیس،غیر از تو کسی در دل من جاشدنی نیس،از نوکر بد هم ک بپرسند بگوید،ارباب ب خوبی تو پیدا شدنی نیس🖤

بپوش باو بعدا شوهرت برات میگیره میبینی سال دیگه اندازت نیست

شوهرم عصابش بهم ریخته از این مدل من ،فک کن عید نمیخاستم لباس بخرم 😑😑😑😑😑تازه غصه هم میخورم که لباس ندارم 

شوهرم عصابش بهم ریخته از این مدل من ،فک کن عید نمیخاستم لباس بخرم 😑😑😑😑😑تازه غصه هم میخورم که لب ...

تا شوهرت به این اخلاقت عادت نکرده زودترکش بده بعدا دیگه التماسم کنی زورش میاد برات بگیره 

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

منمم😥

همه لباسامو میذارم واسه مهمونی رفتنام ولی هووو هر چند ماه یبار مهمونی میرم خونه کسی، ولی البته من شرایط مالی خانوادم جوریه که نمیتونم هی برم لباس بخرم واسه همین واسه مهمونیامو تا قدیمی نشه میذارم واسه مهمونی فقط که داشته باشم. ولی اگه ی روز وضع مالیم اکی بشه سعی میکنم همیشه لباس خوب بپوشم و لذتشونم ببرم