2777
2789

مامانم زده،نه چروک نمیکنه ولی بنظر من خوب نیس

رنگش مشکی نمیمونه تااخر کمرنگ میشه بد میشه

با من منطقی صحبت کن تا منطقی جوابتو بدم در غیر این صورت چیزی نگو گلم،کاربری قبلیم تعلیق شده

مامانم زده،نه چروک نمیکنه ولی بنظر من خوب نیسرنگش مشکی نمیمونه تااخر کمرنگ میشه بد میشه

خب فکر کنم باید تمدید بشه 

مهم اینه که رو چهرش بشینه و بهش بیاد

قشنگ شده؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب فکر کنم باید تمدید بشه مهم اینه که رو چهرش بشینه و بهش بیادقشنگ شده؟

ببین برای سنای بالای۴۰واینا خوبه اگر سنت پایینه اصلا اینکارو نکن

با من منطقی صحبت کن تا منطقی جوابتو بدم در غیر این صورت چیزی نگو گلم،کاربری قبلیم تعلیق شده

تاتو خط چشم اگر توسط متخصص حرفه‌ای انجام شود، ظاهر چشم‌ها را جذاب‌تر و مرتب‌تر می‌کند و خیلی‌ها راضی هستند، چون نیاز به آرایش روزانه را کم می‌کند.

در مورد چروک پشت پلک: هیچ مدرک علمی محکمی وجود ندارد که خود تاتو باعث چروک شود. مهم‌ترین عامل چروک، سن، ژنتیک و مراقبت پوست است. البته ضربه یا فشار زیاد هنگام تاتو ممکن است موقت پوست را حساس کند، ولی چروک دائمی ایجاد نمی‌کند.

من الهام اعتمادی هستم، متخصص میکروبلیدینگ و آرایش دایم در مشهد. برای مشاوره می‌توانید به سایت الهام بیوتی و اینستا پردیسان بیوتی سر بزنید.

تاتو خط چشم اگر توسط متخصص حرفه‌ای انجام شود، ظاهر چشم‌ها را جذاب و مرتب می‌کند و اکثر افراد از نتیجه راضی هستند.

در مورد چروک پشت پلک: هیچ مدرک علمی محکمی وجود ندارد که خود تاتو باعث ایجاد چروک شود. مهم‌ترین عوامل چروک، سن، ژنتیک و مراقبت پوست هستند. فشار یا ضربه زیاد در حین انجام کار ممکن است پوست را حساس کند، ولی باعث چروک دائمی نمی‌شود.

من الهام اعتمادی هستم، متخصص میکروبلیدینگ و آرایش دایم در مشهد. برای مشاوره می‌توانید به سایت الهام بیوتی و اینستا پردیسان بیوتی سر بزنید.