2777
2789
عنوان

ازش جدا شدم برام مرد از امشب

234 بازدید | 13 پست

بهم دروغ گفت که ۴ماه تنها بوده بعد بامن اوکی شده شاید یک هفته بوده بعد کاتشون بامن اوکی شده همیشه هم یه بنگل دستش بود پرسیدم گف با رفیقم سته ولی دروغ گفت اکسش خریده بود

سربازه تو اموزشی با خط پادگان بهم زنگ میزنه غروب زنگ زد

گفت خوبی گفتم عالیم گفت چته چرا اینطوری منم داد زدم گفت بهم دروه گفتی گفتم که دستبند و اینارو

دیدم گفت ناراحتی الان گفتم نه تو کیی من بخاطر تو ناراحت باشم خواست چیزی بگه داد میزدم میگم دهنتو ببند توضیح نده ده بار پشت سر هم دیگه میگفتم توضیح نده توضیح نده

و گفتم لیاقت تو همون خز و خیل و پل‌.شتای دورته که سرتا پاشون دوقرونه بدبخت برو خودتو بکش جات باشم یه گالن بنزین میریزم رو خودم خودمو میکشم خودتو بکش بیلیاقت دیدم هی میگفت دمت گرم دمت گرم هرجی میگفتم میگفت دمت گرم و گفتم متنفرم از اینکه صداتو بشنوم یا باهات حرف بزنم یا ببینمت متنفرم ازت خدافظ گفت میخوای قطع کنی گفتم اره خدافظ

بعد از قطع تماس مردمو زنده شدم و یکساعت گریه کردم دستام شدید میلرزید و حالم بد بود:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید میذاشتی اونم توضیح بده 

نه اینکه یه طرفه حرف زدی مطمئن باش بعدا پشیمون میشی که حرفاش رو نشنیدی

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
الهی عزیزم اصلا ارزش نداره اینقدر خودتو ناراحت کنیبی‌خیال

🫠🫠رفیقم با پسرعموش باهمن گفته بود عرفان واسه نگار یه طور دیگه بود دوسش داشت چرا رفت اون سربازه گناه داشته

گفتم من گناه نداشتم سه شبه تا صبح بیدارم نمیتونم دولقمه غذا بخورم کارم شده گریه

خب که چی حالا ۴ماه یا یک هفته باهاش بهم زده دیگه،بنظرم خیلی دیگه زیاده روی کردی اون ی جورایی به تو پ ...

بهم گفت ۴ماه تنها بوده دستبندیم که دستش بود دروغ گفت مال رفیقشه مال اکسش بود

حس میکنم تو این ۳ماه که باهاش بودم سرکار بودم که واقعیته باورم نمیشه خیلی بازیگر خوبی بود😅😅

باید میذاشتی اونم توضیح بده نه اینکه یه طرفه حرف زدی مطمئن باش بعدا پشیمون میشی که حرفاش رو نشنیدی

تا خواست حرف بزنه داد میزدم که توضیح نده متنفرم از صدات

ولی خیلی دوسش داشتم خیلی باورم نمیشه نیست ولی واسه من مرد واسه همیشه هیچوقت نمیتونه صدامو بشنوعه تموم

خب که چی حالا ۴ماه یا یک هفته باهاش بهم زده دیگه،بنظرم خیلی دیگه زیاده روی کردی اون ی جورایی به تو پ ...

مگه ما زنا پناهنده اییم

طرف اگر رابطه قبلی شو تموم کرده بود دستبنده رو می نداخت دور

دختره ولش کرده اینم محض سرگرمی رفته با یکی دیگه

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

تا خواست حرف بزنه داد میزدم که توضیح نده متنفرم از صداتولی خیلی دوسش داشتم خیلی باورم نمیشه نیست ولی ...

امیدارم پشیمون نشی برای اینکه بهش فرصت ندادی

یعنی واقعا پیشت به اندازه یکبار فرصت ارزش نداشت بذاری حرف بزنه 

پس این چجور دوست داشتنه‌ 

فکر کنم مشقی بوده

[QUOTE=397484876]امیدارم پشیمون نشی برای اینکه بهش فرصت ندادی یعنی واقعا پیشت به اندازه یکبار فرصت ارزش نداشت بذاری ...[/QUOTE

بازم منو قانع میکرد تو جای من بودی چیکار میکردی فکر کن بعد یک هفته جدایی با اکسش بامن اوکی شد و دستبند هدیه اون دستش 

بنظرت باید چیکار میکردم اون بهم دروغ گفت..

تایپک ۳بار خیانت دیدم رو بخون جریانش کامل هست

[QUOTE=397484876]امیدارم پشیمون نشی برای اینکه بهش فرصت ندادی یعنی واقعا پیشت به اندازه یکبار فرصت ا ...

با تین وضعیت پس بهترین کار قطع رابطه دائمی 

امیدوارم دیگه برنگردی