2777
2789

هم پروفایل چک میکنه هم بیرون میبینتت استوری غمگین میزاره از عشق و مردن و ..هم عکس جدید میزاری پروفایل تا ۴صبح آنلاینه هی چک میکنه ،ولی وقتی میری تو رابطه سرد برخورد میکنه جریان چیه

واسم دعا کنید لطفا🙏

مریضه

رها کن بره

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جریانی برقرار نیست!! کاملا قطعی داره !!

بی تفاوت باشید...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

بعضیا اصلا خودشونم نمیفهمن چشونه،  انگار دنبال سرگرمی هستن که تا به مقصد رسیدن دیگه ولش میکنن  

واقعا امیدوارم هیچکس گیر این آدمای مریض و دمدمی نیوفته 

از کجا مفهمی پروفایلتو چک کرده؟

عکس جدید میزارم تند تند آنلاین میشه 

یه خط مختص من بود و اون بود کسی نداره آنلاین میشه و چک می کنه ،مثلا منو بیرون میبینه میرم خونه میبینم اخرین بازدید چند دقیقه قبل بوده

استوری اینستا هم از گوگل میبینم 

واسم دعا کنید لطفا🙏

2790
2778
2791
2779
2792