2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳ هفته اس شروع کردم روزی ۸ تا ۱۰ ساعت میخوندم پریود شدم دو روزه رسیده به ۶ خیلی ناراحتم🥲

پشت کنکوری؟ تجربی؟

و اینکه دهم و یازدهم و دوازدهم رو هم میخوندی؟ و نتیجه نگزفتی؟

روزی ۱۰ ۱۱ ساعتم که بخونی بین تایمای استراحت میاد طرف من خودم روزایی که ۱۰ ساعت میخونم تایمای استراح ...

چه بخوای چه نخوای جو روت تاثیر میذاره بعدم اینجا بیشتر جای انرژی رفتنه تا استراحت کردن

لایک کناصلا نه پشت کنکوریا کسایی که هنوز دبیرستانن چقدر میخونن؟ از دهم شروع میکنن؟ یا همون فقط دوازد ...

اونایی که سال اولشونه که باید پایه رو توی تابستون خونده باشن ولی از الانم که شروع کرده باشی باید بعضی مطالب رو از پایه بلد باشی که بری سراغ دوازدهم 

چه بخوای چه نخوای جو روت تاثیر میذاره بعدم اینجا بیشتر جای انرژی رفتنه تا استراحت کردن

اره ولی این حرفم درست نیست که کسی که جدی شروع کرده باشه اینجا نیس بعدم من چون دوستی چیزی ندارم میام اینجا همین

پشت کنکوری؟ تجربی؟و اینکه دهم و یازدهم و دوازدهم رو هم میخوندی؟ و نتیجه نگزفتی؟

بله پشت کنکور تجربی 

۸ هزار منطقه یک شدم پیرا های تیپ ۱ و ۲ میداد

دهم رو کامل تو تابستون خوندم یازدهم رو هم اکثرشو تابستون خوندم و یه قسمتی رو همراه با دوازدهم

نهاییام بهتر از کنکورم بود