asal_ar مدیر استارتر عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 2692 عنوان کنکور زبان 105 بازدید | 18 پست سلام خوب هستین همگی؟برای کنکور زبان منی که رشتم تجربی هستبرای نهایی ها از چه کتاب هایی استفاده کنمچه کتاب هایی رو بخونم؟با چی پیش برمانسانی، تجربی؟چیکار باید بکنم؟ آنچه که مرا نکشد ، قوی ترم میسازد🌻 1404/07/13 | 21:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
staticer_m عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 47 برای کنکور زبان بیشتر گرامر بخون بیشتر سوالاش گرامره و درک مطلب ها کتاب گرامر انگلیسی رو بخون کامله
asal_ar مدیر استارتر عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 2692 برای کنکور زبان بیشتر گرامر بخون بیشتر سوالاش گرامره و درک مطلب ها کتاب گرامر انگلیسی رو بخون کامله مرسی گلمچه منابعی براش خوبه؟ آنچه که مرا نکشد ، قوی ترم میسازد🌻
staticer_m عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 47 مرسی گلمچه منابعی براش خوبه؟ Grammar In Use intermediate برای گرامرLongman Preparation Course for the TOEFL Test برای درک مطلب ها
staticer_m عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 47 مرسی گلمچه منابعی براش خوبه؟ اگه ی کتاب کلی میخوای کتاب زبان انتشارات مبتکران کتاب خیلی کاملیه
asal_ar مدیر استارتر عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 2692 Grammar In Use intermediate برای گرامرLongman Preparation Course for the TOEFL Test برای درک مطلب ها مرسیییی آنچه که مرا نکشد ، قوی ترم میسازد🌻
asal_ar مدیر استارتر عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 2692 اگه ی کتاب کلی میخوای کتاب زبان انتشارات مبتکران کتاب خیلی کاملیه فدات ممنون عزیزم شما کنکور زبان دادین؟نتیجه گرفتین با اين منابع؟ آنچه که مرا نکشد ، قوی ترم میسازد🌻
staticer_m عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 47 فدات ممنون عزیزم شما کنکور زبان دادین؟نتیجه گرفتین با اين منابع؟ اره کنکورزبان دادم ولی من هدفم انگلیسی نبود زبان روسی رو انتخاب کردم
staticer_m عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 47 فدات ممنون عزیزم شما کنکور زبان دادین؟نتیجه گرفتین با اين منابع؟ بعضی از دوستام این منابع رو خوندن و نتیجه گرفتن
asal_ar مدیر استارتر عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 2692 اره کنکورزبان دادم ولی من هدفم انگلیسی نبود زبان روسی رو انتخاب کردم خیلیم عالی عزیزم آنچه که مرا نکشد ، قوی ترم میسازد🌻
asal_ar مدیر استارتر عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 2692 بعضی از دوستام این منابع رو خوندن و نتیجه گرفتن فداتشم ممنونم بابت راهنماییتبرای نهایی ها چی خوندن؟عربی و زبان و دینی و فارسی و سلامتچه کمک درسی هایی براشون خوبه؟ آنچه که مرا نکشد ، قوی ترم میسازد🌻
staticer_m عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 47 فداتشم ممنونم بابت راهنماییتبرای نهایی ها چی خوندن؟عربی و زبان و دینی و فارسی و سلامتچه کمک درسی های ... برای نهاییای درسای عمومی من کتابای خیلی سبز و فرمول بیست گرفتم و بنظرم فرمول بیست خیلی بهتره
asal_ar مدیر استارتر عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 2692 برای نهاییای درسای عمومی من کتابای خیلی سبز و فرمول بیست گرفتم و بنظرم فرمول بیست خیلی بهتره مرسیییی جیگر طلابعد اینکه من دیگه نهایی های رشته خودمو میدم مثلا عربی تجربی و زبان و ... رو میدم دیگه؟چون رشتم تجربیه؟ آنچه که مرا نکشد ، قوی ترم میسازد🌻
staticer_m عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 47 مرسیییی جیگر طلابعد اینکه من دیگه نهایی های رشته خودمو میدم مثلا عربی تجربی و زبان و ... رو میدم دیگ ... خواهش میکنممم اره دیگه هر رشته ای امتحان نهایی از درس های همون رشته داره هرچی که توی کتاب عربیت هست ازش امتحان میگیرن چون کلا عربی انسانی فرق داره کتاب کمک درسی هم که بگیری بگو که برای رشته تجربی میخوای
asal_ar مدیر استارتر عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 2692 خواهش میکنممم اره دیگه هر رشته ای امتحان نهایی از درس های همون رشته داره هرچی که توی کتاب عربیت هست ... مرسیییی وای خدا خیرت بده خیالم راحت شد الان عزیزم خدا به اندازه ی دل بزرگت ببخشه بهت🫂❤️ آنچه که مرا نکشد ، قوی ترم میسازد🌻