2777
2789
عنوان

با دوستم چیکار کنم

51 بازدید | 6 پست

ما اکیپ سه نفره ایم

من و اونیکی درگیر بازیگرها و این چیزاییم کلا ازینا حرف میزنیم ولی اونیکی خیلی بچه مثبته اصلا بازیگرا رو نمیشناسه فقط حرف میزنیم اون نمیدونه چی بگه حتی میگه سرچ هم نمیکنم حداقل قیافه شونو ببینه

چیکار کنیم؟

به چیزی هم علاقه نداره نمیشه باهاش حرف زد

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

عزیزم همه که شبیه هم نیستن یعنی تنها وجه مشترک شما سه نفر باید دو تا تا بازیگر زپرتکی باشه؟

اخه بهش میگیم به چی علاقه داری راجب اون حرف بزنیم میگه هیچی 

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه میشه تو اینستا چی لایک میکنه

اینستا نداره

احتمالا خیلی درونگراس اشکال نداره

چی بگم والا

همیشه تو جمع ساکته