2777
2789
عنوان

ویروس گوارشی

843 بازدید | 17 پست

دخترا کسی ویروس گوارشی جدیدا گرفته چند روز طول میکشه من امروز چهار روزه اینطوریم فکر میکردم از روده تحریک پذیرمه ولی دکتر میگه علائمت ویروسیه روده هام درد میکنه و حالت تهوعم فقط با قرص کم میشه 

من اینجوری بودم 

چند روزی یک قاشق عسل رو با یک ليمو ترش تازه و آب قاطی میکردم بعد یع تیکه کوچیک یخ مینداختم میخوردم 

خوب شدم 

اگه خواستی امتحان کن نمیدونم رو شما چجور جواب بده 

من دل‌درد بودم و تهوع داشتم 

بعد خوردن آبلیمو عسل کمی اسهال شدم و بعد انگار ويروس دفع شد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اینجوری بودم چند روزی یک قاشق عسل رو با یک ليمو ترش تازه و آب قاطی میکردم بعد یع تیکه کوچیک یخ می ...

ممنونم عزیزم امشب امتحانش میکنم البته من گلاب به روت اسهالم کلا چهار روزه

اخ واقعااا چقدر طولانی من همینطوریشم مشکل روده دارم

منم دارم من سالهاست دارم یعنی سندروم روده تحریک پذیر به اضافه حساسیت غذایی و اسپاسم و ورم معده ومیکروب معده دائم دارم ، این ۴۰روزنابودم کرد ☹️😭

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
منم دارم من سالهاست دارم یعنی سندروم روده تحریک پذیر به اضافه حساسیت غذایی و اسپاسم و ورم معده ومیکر ...

منم التهاب مزمن معده دارم خیلی بده کلافه شدم همش درد گلاب به روت اسهال امروز از حال بد رفتم سرم زدم باز از عصر دل درد گرفتم با اینکه بیماری بدی نیست ولی هیچ فرقی با کولیت و دردای سنگین نمیکنه

منم دارم من سالهاست دارم یعنی سندروم روده تحریک پذیر به اضافه حساسیت غذایی و اسپاسم و ورم معده ومیکر ...

منم حساسیت غذایی دارم شیرینی خامه ایی خوردم چهار روز پیش خودم حس میکنم از اون ریختم بهم