رهاااااابانو مدیر عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 2772 عنوان تمیزکاری | مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 19 پست کیا باید همیشه خونشون تمیز و مرتب باشه؟من اصلا نمیتونم تحمل کنم خونم کثیف باشهباید همه جا قشنگ جارو کشیده و منظم باشهیخورده ریخت و پاش میشه باید همه چیزو سریع بذارمش سر جاششماهم اینطوری هستین؟ متاهل و متعهدم 💍 سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻🍳 1404/07/13 | 18:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رهاااااابانو مدیر استارتر عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 2772 آره من اطرافم همه همینجورین خالههام مادرم خواهرم ولی خب ببین دوستام اصلاً اینجوری نیستن وقتی میرم خ ... دقیقا مامان منم همینطوریه باید همه چیزو همون شب مرتب کنه فقط جارو میمونه واسه فردامن بعضی از دوستامو دیدم اصلا براشون مهم نیست و میشه گفت شلخته ان که من نمیتونم تحمل کنم متاهل و متعهدم 💍 سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻🍳
رهاااااابانو مدیر استارتر عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 2772 بدبخت ترسو پاک کرده 😁😁😁😁😁 اینجور آدما مریضن واقعا متاهل و متعهدم 💍 سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻🍳
foorogh عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 19696 دقیقا مامان منم همینطوریه باید همه چیزو همون شب مرتب کنه فقط جارو میمونه واسه فردامن بعضی از دوستامو ... منم تازه من خونه یه نفرم میبینم میرم نگاه میکنم میبینم ریخت و پاشه روانم به هم میریزه واقعاً وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
رهاااااابانو مدیر استارتر عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 2772 من زمانی که شاغل بودمم همین بود تازه اون دوران بچه ام نداشتم اما شب به شب تمیز میکردم خونه رو منم همینطور متاهل و متعهدم 💍 سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻🍳
رهاااااابانو مدیر استارتر عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 2772 منم تازه من خونه یه نفرم میبینم میرم نگاه میکنم میبینم ریخت و پاشه روانم به هم میریزه واقعاً من دوست دارم پاشم مرتب کنم یا یه سری وسیله ها رو بذارم سرجاشفکر میکردم شاید من وسواس دارم ولی الان خوشحال میشم میبینم خیلیا اینطوری مثل من هستن متاهل و متعهدم 💍 سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻🍳