پسر من از سه سالگی سردرده الآنم ۶ سالشه منم همش نگرانم
پسر کوچیک منم که الان ۶ سالشه قبلا بعضی وقتا میگفت سرم درد میکنه بردیم دکتر گفت میگرن داره ولی درداش لحظه ای بود الان خداروشکر نمیگه ولی این پسرم امروز بهم گفته اونم میگه همیشه نیست وقتی میدوم منم نگرانم نکنه چیزی بدی باشه .درد پسر شما چجوریه؟
بالای سرش و بغل سرش سمت راست بیشتر میگه انگار میکوبه عزیزم پسر کوچیکتون هر چند وقت بود سردرداش؟چند س ...
از وقتی دوسالش بود سرماخورد از بعد اون یه مدت هرچندروز یبار میگفت رردم دکتر اسیدفولیک داد گف میگرن هس درش هم درحد ۳۰ ثانیه هم نمیشد بعد فولیک اسید دیگه خیلی دیربه دیر میگفت دو سه سالی هم هس که دیگه نمیگه ولی اگه سرما بخوره میگه وقتی سرمو تکون میدم درد میکنه اونم بخاطر عفونت سینوسهاشه
[QUOTE=397465788]من آزمایش خون بردم چیزی کم نبود دعا کن پسر منم دیگه نگه نگرانم انشاالله گل پسر شماهم چیزی نی ...[/QUOTEاصلا خودتون نگران نکن اگه چیزی بدی بود ۳ سال طول نمیکشید زودتر خودشو نشون میداد پس حتما یا سینوزیت داره یا میگرن من پسرم چون اولین باره میگه و چون میگه وقتی میدوم درد میگیره واس همین نگرانم
سینوزیت که داره پسرمولی آخه سینوزیت صورت و پیشونیه اما پسرم پشت سرش درد میگیره
هرچی که هست چیز بدی که به ذهنت میاد نیس احتمالا میگرن هس بازم یه دکتر ببر که خیالت راحت بشه ولی قول مبدم که چیز مهمی نیس چون ۳ سال زمان کمی نیس اگه خطرناک بود تاحالا عوارض میداد
سلام واللا میگه سرم دیگه درد نمیکنه ولی وقتی میپرم دندونم درد میکنه فک بالاشو نشون میده راستش من خودمم ۲۰ روز پیش همینجوری بودم چون سینوس هام عفونت داشت کلا میزد به سر و صورتم دندونمم درد میکرد الان پسرمم چون بینیش کیپ میشه و ترشح سبز رنگ داره احتمال میدم از سینوزیتش باشه .
راستی من پسر کوچیکم وقتی سرما میخوره غدد لنفاوی گردنش ورم میکنه پسر شمام همینطوره؟
ن ورم نمیکنه ولی مخاط بینیش خیلی خیلی خیلی دیر خوب میشه همینجور ترشح داره تا یک ماه یا بیشتر الان دو ...
مال ویروسه پسر منم از یه ماه بیشتره که ابریزش داره اونم بردم دکتر گفت بخاطر ویروسه غدد لنفاویشم بخاطر ویروسه میگه همه بچه ها دارن اونایی که لاغرن یکم بیشتر معلومن پسر بزرگمم بردم گفتم میگه وقتی میپرم دندونم و سرم درد میگیره انگاری که تکون میخوره گفت اینم سینوزیت داره بخاطر همینه
کوچیکه دیگه سردرد نمیشه؟من دیروز پسرمو بردم دکتر ام ار ای نوشته ولی باباش میگ نمیخاد ببری همش بچه رو ...
واللا کوچیکم نه دیگه سرشو نمیگه ولی چندماه پیش که حسابی مریض شده بود و عفونت داشت گفت مامان وقتی سرمو تکون میدم درد میگیره که اونم دکتر گفت سینوسهاش عفونت کرده واس اون بعد دیگه خوب شد کلا نگفته . چندباری هم قبلا یبار میگفت دستم درد میکنه یبار میگفت پام درد میکنه ولی خب چون پی اس فور زیاد بازی میکنه میگفتم شاید همش که از دستش کار میکشه شاید واس اونه ولی الان دیگه هیچکدومو نمیگه البته اینم بگم درداش اینطوری نبود که طول بکشه یا شدید باشه مثلا ی لحظه میگفت شاید ۳۰ ثانیه بعد میرفت دنبال بازیش منم کلا ادم حساسیم بخدا ولی دیگه سعی میکنم اینجوری نباشم .تو هم نگران نباش وقتی حال عمومی بچه خوبه علایم دیگه نداره پس یعنی هیچی نیس . اگه دکترش گفت عکس بگیری بگیر ولی اگه خودت اصرار کردی عکس بگیری نگیر