2777
2789
عنوان

ی خانمی هست که

50 بازدید | 8 پست

خواهر خانم دوست شوهرمه و یبار ازدواج کرده و متاسفانه طلاق گرفته 

همش تو خوابام میبینم که میاد بهم میگه میخام هووت شم

اینم بگم که همش خونه خواهرشه که این اواخر پدرشوهره اعتراض کرده که اگه خونه پسرم ببینمتون ارثی که به پسرم دادمو میگیرم

عزیزم این فکرای چرتو پرت بریز دور مگه هر کی طلاق می گیره زن دوم میشه؟😐

الان دخترای مجرد هم بعضی هاشون نه همشون خونه خراب شدن البته زن های متاهل هم بعضی ها نه همشون اونام خونه خراب شدن 

حتی زن های بیوه بعضی هاشون نه همشون خونه خراب شدن 

در کل حرفم اینه  به کسی که طلاق گرفته برجسب نزن کار زشتیه ولی خب فرهنگ‌مسخره ایران اینه چی بگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما بهش فکر میکنی و ترس از خیانت شوهرت داری ک همچین خوابای میبینی

من همیشه با خودم فک میکنم شوهرم حتما خیانت خواهد کرد ی بارداری داشتم و خودمو با اونای که بارداری نداشتن مقایسه میکنم

عزیزم این فکرای چرتو پرت بریز دور مگه هر کی طلاق می گیره زن دوم میشه؟😐الان دخترای مجرد هم بعضی هاشو ...

نه گلم برچسب نزدم اشتباه نکن اونی که طلاق گرفته مشخصا براش راه اخر بوده و شاید ی روزی ماهم جاش قرار بگیریم

معنی خوابم چیه

من همیشه با خودم فک میکنم شوهرم حتما خیانت خواهد کرد ی بارداری داشتم و خودمو با اونای که بارداری ندا ...

برای همینه خواب میبینی چون خودم اگ از کسی حرف بزنم یا بهش فک کنم شب میاد به خوابم

و ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇‌ܥ‌‌یܭܨ ܣߊ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍 

نه گلم برچسب نزدم اشتباه نکن اونی که طلاق گرفته مشخصا براش راه اخر بوده و شاید ی روزی ماهم جاش قرار ...

گلم زیاد به خواب تکیه نکن خواب ها ریشه در روان ما دارن قبل خواب ذهنت رو اروم کن💚

متاسفانه منم وقتی حالم بد شبا کابوس می بینم پس درک می کنم به انرژی مثبت فکر کن چون به هر انرژی فکر کنی جذبش میکنی