2777
2789
عنوان

توروخدا دیگ میاین دانشگاه سبیل هاتونو بردارین

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 30 پست

پسر گه میخوره راجع به چیزی که بهش مربوط نیست نظر میده 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرا به ترک دیوارم میخندن تو دانشگاه. اون بنده خدا هم از دلخوشی این کارو نکرده لابد شرایطش نبوده. خود پسرا پر پشمن کسی چیزی بهشون گفته؟

کسایی که میگین بهداشتشو رعایت نکرده مگه پسرا سبیل ندارن یعنی همشون بهداشت شخصی ندارن؟

منم تو دانشگاه چند نفر رو دیدم ابرو های پاچه بزی و صورت پر پشم دارن معلومه از خانواده هایی هستن که اجازه نمیدن دختر مجرد اصلاح کنه خیلی بده ولی کاش سنت شکنی میکردن 

این روزا میگذره اما به سختی

والا من که از راهنمایی برداشتم واقعا زشته تو دانشگاه 

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز