2777
2789
عنوان

باید کلا دیگه بدون گوشی زندگی کنم بیایید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 37 پست
چجوری خانوادت میذارن بری دانشگاهنمیذارن گوشی داشته باشی آخه ی دختر ۲۰ ساله

میگن بیسواد دردنیای. اگه هم یه روز سر کار نرفتم یا کار پیدا نشد تیکه تیکه میخورنم الآنم گاهی میگن دانشگاه رو تموم میکنی فردا همش جلو چشامونی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه کسی توشون هست که ملایم تر و روشن فکر تر باشه برو گوشیتو بهش بده بگو مثلا من دیروز اینو خریدم برا ...

کسی دلرحم نیس اینجا.

حسابمو چک نمیکنن کاری ندارن به پولم چون اهل پس اندازم هستم و خودمم مقداری کار میکنم پاره وقت پیش خیاطی دوستم مدتی مقدار کمی پول دستم میاد. 

میتونم قایمکی نگهش دارم ولی خستم می‌خوام پایان بدم به این همه ادا و پنهون کاری می‌خوام عقب بمونم تا خانمان خوشحال شدن می‌خوام انقد مسخرم کنن دختربچهها تا خانوادم خوشخال خوشحال شن. حالم خیبی بده دوست دارم پایان بدم به خودم 

کسی دلرحم نیس اینجا.حسابمو چک نمیکنن کاری ندارن به پولم چون اهل پس اندازم هستم و خودمم مقداری کار می ...

حداقل خوبه شاغلی دستت جلوشون دراز نیست و گرنه پدرتو در می آوردن من جات بودم نگه میداشتم تا الان که تحمل کردی یه کم دیگه هم تحمل کن شاید فرجی شد زندگی بدون گوشی سخته مثلا فرض کن بر یه کاری جایی بری ساعت ۱۲ شب تو یه کوچه خلوت بمونی وقتی گوشی نداری کسی هم نیست چطور میخوای به کسی زنگ بزنی یا اسنپ بگیری 

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

حداقل خوبه شاغلی دستت جلوشون دراز نیست و گرنه پدرتو در می آوردن من جات بودم نگه میداشتم تا الان که ت ...

این مسئله برای اونایی که احساس غیرت می‌کنن منم نیس که دخترشون تو خیابون چه بلایی سرش بیاد. برا منم مهم نیس من از خدامه بلایی سرم بیاد تموم شم. .شاغل آنچنانی نیستم موقتا پیشش کار میکنم وردستش

این مسئله برای اونایی که احساس غیرت می‌کنن منم نیس که دخترشون تو خیابون چه بلایی سرش بیاد. برا منم م ...

عزمزمه این چه حرفیه حواست به خودت باشه تا روزی که بتونی از اون خونه بری و آزادانه و خوب زتدگی کنی چرا بدون زندگی کردن بخوای بمیری 

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

قایمکی بده

ببین هروقت حرفشو زدن بگو بیا چکش کن همین الان نگاهش کن ببین چی غیر شرع و نظرتونه اگه پیدا کردین منو بکشین اصلا

پرینت ، از پرینت حزف بزن

اصلا اوکیی با چکش کنن؟