2777
2789
عنوان

باید کلا دیگه بدون گوشی زندگی کنم بیایید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 37 پست
ای بابا یه راهکار بگید واسه الآنم

اگه کسی توشون هست که ملایم تر و روشن فکر تر باشه برو گوشیتو بهش بده بگو مثلا من دیروز اینو خریدم برای کارای بانکی و اسنپ برای اینکه مشکل پیش نیاد میدمش تو وقتی کار دارم بهم بده یا رمزتو بگو گوشیتو چک کنن دیگه چاره ای نیست تو هم کار اشتباهی نمیکنی خیالشون راحت میشه اگه اینو نمیتونی همینطوری یواشکی استفاده‌ کن ولی حواستون جمع کن چون واقعا بدون گوشی نمیتونی و کلا از دنیا عقب میمونی کار واجب هم ممکنه داشته باشی اصلا اینطوری نمیشه بعدشم خانواده که انقد شکاشه اگه بفروشی نمیگن این همه پول یواشکی از کجا اوردی

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

بنظرم تو اولین فرصت با یه آدم درست ازدواج کن تو واقعا تحت‌فشاری ادم درستی ک گیر نده و جلوتو نگیره شده بخون برای ارشد ک برنگشته از دانشگاه دوباره بری دانشگاه جدید ولی برنگردی خونه

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اطرافیانت ،دوست فامیل آشنا رو نمیبینن که گوشی دارن ؟ بعد نمیگن چرا دختر من نداشته باشه؟ 

با عمو دایی بزرگ فامیلی صحبت کن باهاشون حرف بزنن بلکه قانع بشن

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
موقعیت ازدواج خوب هنوز پیدا نکردم

پس بخون یا بگرد دنبال کار یا حقوق خوب همون شهر دور بمون و اجاره خونه بده یا شرایط نیست گوشیتو خاموش کن بده صندوق امانات بانک شهرتون یا ببر بده به یه آدم مطمئن ولی نفروش روز به روز داره ارزش پول ایران کمتر میشه اگر بری محدودت کنن و نذارن بری سرکار هم دیگه ۲۰۰۰ سال هم بگذره نمیتونی بخری

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
فقط میرم کلاس و میام در هفته سه روز کلاس دارم صبح تا ظهر . دیگه نمیذارن بیرون برم حساسن مگر کلاس رفت ...

یه مدت بگذره توام خودتو بزن به مظلوم بازی دلشون نرم میشه. منم این روزهارو قبلا داشتم. سریع گوشیو دادم و بی تفاوت شدم نسبت بهش که بهم زوم نکنن. بعدا انقدر نقش بازی کردم برام خریدن. 

اطرافیانت ،دوست فامیل آشنا رو نمیبینن که گوشی دارن ؟ بعد نمیگن چرا دختر من نداشته باشه؟ با عمو دایی ...

دختر عموم ۱۴ سالشه داره میخره 

اتفاقا میبینین خیلیم میبینن ولی چیکار کنم دیگه به خودشون نمیان رو تعصبات خودشون محکم هستن 

تازه با همین ک مثلا گوشی علنا هم ندارم کلی بد و بیراه تهمت بارم میکنن تو بحث و دعواها 

من دیگه حتی جونی برای توضیح دادن هم ندارم خیلی خستم 

یه مدت بگذره توام خودتو بزن به مظلوم بازی دلشون نرم میشه. منم این روزهارو قبلا داشتم. سریع گوشیو داد ...

یه مدت ؟!!! من چهار سال بدون گوشی ( البته قایمکی دارم. ولی از نظر اونا ندارم خب) میرم دانشگاه .حتی بمیرم تو خیابون کسی نمیتونه بهم زنگ بزنه که چرا دیر کردمه اسلام برا کسی مهم نیس 

انقد هم مظلوم و افسرده شدم که اکثر مواقع چهرم ناراحته تو خودمم یه گوشه اتاق افتادمه. نمیخام این زندگی رو .ولی هیچکس نمی‌فهمه منو😭😭

من سخت ترین خانواده رو داشتم همینطور اطرافیانم ولی دانشگاه دیگه گوشی داشتیم 

الان که ۹۹ درصد کارا اینترنتی است مگه میشه بدون گوشی 

اگه کلاسا آنلاین بشه چی 

لایک نکنید 🙏