کی میشه بگذره این روزها؟!💔 هیچ آقایی درخواست دوستی نده،خانم های محترمی هم که درخواست میدین قبلش بفرمایید چرا درخواست دادین تا اگر کمکی از دستم برمیاد یا هرچیز دیگه قبول کنم🌺
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
یکی آره ولی از طرف خانوادش رفت و پایان نامه خیلی قوی داشت...نمیشه خیلی به مهاجرتش امیدوار بود ولی اوضاع بهتری از پزشکی و دندون توی این مورد داره
کی میشه بگذره این روزها؟!💔 هیچ آقایی درخواست دوستی نده،خانم های محترمی هم که درخواست میدین قبلش بفرمایید چرا درخواست دادین تا اگر کمکی از دستم برمیاد یا هرچیز دیگه قبول کنم🌺
نه دانشگاه تیپ دو بود رفت آمریکا البته گفتم بخاطر اینکه اقوامش اونجا بودن...الان خبر ندارم چون دوست فامیل مون بود ولی یادمه یکسالی راحت درگیر پایان نامه بود